Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Παρελθόν από τον Ερμή Αγιάς ο Στέφανος Πέρκος


Σοβαρές εξελίξεις είχαμε στον Ερμή Αγιάς , καθώς μετά την σημερινή ήττα από το Πευκοχώρι ήρθε και η ανακοίνωση αποχώρησης  του Στέφανου Πέρκου από τον πάγκο της ομάδας.

Στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου η Εύα Τεβετζίδου.


Συνέχεια  στις μεταγραφικές κινήσεις από την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που απέκτησε την έμπειρη Εύα Τεβετζίδου.

Παράταση για την κάρτα υγείας αθλητή.


Με μια λιτή ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έκανε γνωστό πως παρατείνεται η προθεσμία για την έκδοση της κάρτας υγείας αθλητή μέχρι τις 31/12/2018.

Α.Ο. Καλαμπάκας: Χρέη τεχνικού διευθυντή ο Κώστας Θάνος.

Η ανακοίνωση
«Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Καλαμπάκας Σωτήρης Φαμίσης καλωσορίζει τον Κώστα Θάνο στην ομάδα, ο οποίος θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στο πλευρό του Κώστα Σδράκα.

Αποτελέσματα Βαθμολογία Α2' Εθνικής. (1η αγωνιστική)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά και τον σημερινό αγώνα για την 1η αγωνιστική  της Α2' Εθνικής  Ανδρών, είναι:

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Β' Εθνικής (2ος Όμιλος)


Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά και τον σημερινό αγώνα για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής  Ανδρών, είναι:

Β΄ Εθνική: ΧΑΝΘ - Ικαροι Σερρών 68-74


Οι Ίκαροι Σερρών, ανέβασαν την  απόδοση τους  την τελευταία περίοδο και πήραν το διπλό μέσα στην  έδρας της ΧΑΝΘ με 68-74 ,  για την 1η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής ανδρών. 

Ήττα για τον Ερμή Αγιάς από την Ευρώπη Πευκοχωρίου με 76-73


Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Ερμής Αγιάς ,  χάνοντας  εκτός έδρας  με 76-73 από την Ευρώπη Πευκοχωρίου στο Κλειστό Αγίου Παύλου Καλλικράτειας, στον τελευταίο χρονικά αγώνα για την 1η αγωνιστική της Α2 Εθνικής .

Προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστών Νομού Καρδίτσας.


Στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/10/2018 και ώρα 15:30 συγκεντρωτική προπόνηση-επιλογή καλαθοσφαιριστών που γεννήθηκαν το 2005 από σωματεία μόνο του Νομού Καρδίτσας.

Προπόνηση από το Κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (ονόματα)


Tο κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στις 16.30. Οι αθλητές που καλούνται να βρίσκονται στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ είναι οι: