Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Αλλαγές στις Προκηρύξεις πρωταθλημάτων σε Α1 - Α2 - Β΄ΕΣΚΑΘ για τη νέα σεζόν.


Σύμφωνα με  πληροφορίες του https://billkara.blogspot.com/ από την νέα αγωνιστική χρονιά 2019-2020 θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές σε όλες της κατηγορίες της ΕΣΚΑΘ , με απώτερο σκοπό να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα 2020-21 από 10 ομάδες σε κάθε όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Φιλικά παιχνίδια Τιτάνων Αλμυρού με Απόλλων Καρδίτσας


Το Σάββατο 8 Ιουνίου η Ακαδημία των ΤΙΤΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τρία τμήματα του Απόλλωνα Καρδίτσας .

Φιλικά παιχνίδια για τα ‘μικρά’ τμήματα της Ν.Β.Α Ανόρθωσις και Ηρακλή Χάλκης.


Κυριακή με φιλικά παιχνίδια….για τα ‘μικρά’ τμήματα της Ν.Β.Α Ανόρθωσις, που αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΗΣ.

Αίολος (1) - Trikala F.B.A (Μίνι Τρικάλων)


Ακόμα μια νίκη για  την ομάδα μίνι του Αίολου (1) που επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Φούντα  στο σημερινό αγώνα  και τερμάτισε πρώτη στον 1ο όμιλο για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Trikala F.B.A - Kαλαμπάκα (Παμπαίδων Τρικάλων)


Σ΄ενα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο κλειστό της Μπάρας ,  η ομάδα της Καλαμπάκας επικράτησε του Φούντα για το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚΑΘ.

Αποτελέσματα Παμπαίδων και Μίνι ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Αποτελέσματα Παμπαίδων
ΦΟΥΝΤΑΣ-ΚΑΛ/ΚΑ  48-50
ΔΕΣΚΑΤΗ-ΑΙΟΛΟΣ  61-53

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ.


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της  Ένωσης  Σωματείων Καλαθόσφαιρας  Θεσσαλίας, που αναδείχθηκε κατά τις σημερινές (9-6-2019) εκλογές .

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες εκλογής μελών Δ.Σ.από την ΕΣΚΑΘ. (Φώτο)


Πραγματοποιήθηκε  σήμερα 9/6/2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30, στην αίθουσα του ΕΒΜ Παπακυριαζή 44 Λάρισα, η τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με το http://billkara.blogspot.gr/ να δίνει το παρόν και να καταγράφει τα όσα ειπώθηκαν .