Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

«Πρώτη» για το αντρικό τμήμα του Γ.Σ.Φαλάνης (Φωτορεπορτάζ)

Ιστορική στιγμή για τον Γ.Σ.Φαλάνης, μιας και η ομάδα μπόρεσε να ξαναλειτουργήσει σήμερα , κάνοντας την πρώτη προπόνηση ύστερα από 12 χρονιά και συγκεκριμένα από  το 2004  που δυστυχώς κάτω από ατυχείς συγκυρίες είχε διαλυθεί.

Το ρόστερ της ομάδος:

ΓΣΛ: Παρουσίαση των νέων παικτών σε ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ.(Πλούσιο Φωτορεπορτάζ+vid)


Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 18:00 στο κλειστό της Νεάπολης, η ομάδα του ΓΣΛάρισας, παρουσία του προέδρου Κώστα Δασταυρίδη και όλου του διοικητικού συμβουλίου , πραγματοποίησε ανοιχτή προπόνηση παρουσία δημοσιογράφων από όλα τα ΜΜΕ της πόλης για να  παρουσιάσει τους νέους παίκτες της ομάδος.

Στην προπόνηση ήταν  παρόντες όλοι οι παίκτες, εκτός του Δέσπου, ο οποίος έλλειπε νόμιμα αφού είχε πάρει την ανάλογη άδεια του νέου τεχνικού Θανάση Μπουλιάκη

Το ρόστερ της ομάδος που θα πάρει μέρος στο εξαιρετικά δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 απαρτίζουν οι:

Έναρξη την Τετάρτη 31/8 για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.


Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 19.00 , από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά , ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεων της , στο κύπελλο Ελλάδας και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας της ΕΟΚ , για την αθλητική περίοδο 2016-17.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Σ. ΙΩΛΚΙΑ ΒΟΛΟΥ

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας είναι η εξής: 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΞΗΡΑΚΙΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 
ΤΑΜΕΙΑΣ: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑΖΗΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΜΑΣΤΡΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 
ΜΕΛΟΣ: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

Προπονητής της ομάδας έχει αναλάβει ο πολύπειρος μπασκετμπολίστας Βασίλης Κοντάκης. 
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 29/8/2016 και ώρα 8:15 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ. Επίσης, το νέο διοικητικό συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Κυρία Ευγενία Φραγκούλη για τη προσφορά και τη βοήθεια που έχει δώσει στον σύλλογό μας.
Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο θέλει να ευχηθεί μια καλή μπασκετική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες, σε όλες τις Βολιώτικες ομάδες και της Θεσσαλίας γενικότερα."

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ για την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Γιάννη Καλαμπόκη (φώτο)


Η διοίκηση της ΕΟΚ ευχαριστεί τον Γιάννη Καλαμπόκη για την ουσιαστική προσφορά του στο άθλημα, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, στην οποία εκτός των αγωνιστικών επιτυχιών του, ξεχώρισε και για το ήθος και την ευπρέπειά του. Του εύχεται καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει από ‘δω και πέρα και μακάρι οι επιλογές του να σχετίζονται με το μπάσκετ, αφού τέτοιες προσωπικότητες πάντα είναι χρήσιμες στον χώρο.

Ο Κρίστιαν Κούτρας νέα μεταγραφή του Γ.Σ.Λάρισας (vid)


Ακόμα ένα παίχτη πρόσθεσε  στη δύναμή του ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας.
Πρόκειται για τον 28χρονο Κρίστιαν Κούτρα (3/4/1988) γκαρντ, που έχει ύψος 1,89 , ήταν μέλος στις Εθνικές Ομάδας της Σουηδίας U20 και U18 και έχει αγωνιστεί στο Σουηδικό πρωτάθλημα στο οποίο  έχει πάρει 2 πρωταθλήματα το 2007 και το 2012.
Επίσης έχει αγωνιστεί και σε διάφορες ελληνικές ομάδες , με τελευταίο σταθμό την Δόξα Λευκάδας, στην οποία είχε κατά μέσο όρο 2.9 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά αγώνα, σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Προηγούμενες ομάδες: