Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ολοκληρώθηκε το camp του Αιολικού με επεισοδιακό τρόπο


Την Παρασκευή 29 Ιουλίου ολοκληρώθηκε το Α.Β.C με επεισοδιακό τρόπο. Στο ημίχρονο του αγώνα ALL STAR της large κατηγορίας ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ διεξήχθησαν διαγωνισμοί καρφωμάτων κατά τη διάρκεια των οποίων ο αθλητής του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ύστερα από εντυπωσιακό κάρφωμα έχασε την ισορροπία του και προσέκρουσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρά διάσειση. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ όπου και διακομίσθηκε στο ΑΧΙΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο την επόμενη μέρα.

Γιάννης Γερεουδάκης προπονητής Εθνικής νεανίδων : «Το πιστέψαμε μετά τη νίκη με Εσθονία»


Το όνειρο για την Εθνική Νεανίδων έγινε πραγματικότητα. Πήγε ως το απόλυτο αουτσάιντερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Α’ Κατηγορία κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η νίκη επί της Εσθονίας στάθηκε η αφορμή, σύμφωνα με το Γιάννη Γερεουδάκη, ώστε οι παίκτριές του να πιστέψουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε, επίσης, στην προετοιμασία των παικτριών πριν τους αγώνες, στο ρόλο των γεννημένων το 1999, αλλά και στα ψυχικά αποθέματα των κοριτσιών.