Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Δηλώσεις Ρογκαβόπουλου, Σωτηρίου, Τσάμη μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας


Τι δήλωσαν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Άρης Σωτηρίου και Παναγιώτης Τσάμης μετά τη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Λιθουανίας με 70-66 στην παράταση και την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.

Στους "4" η Εθνική Εφήβων μετά από παράταση σε ματς θρίλερ (φώτο)

Η Εθνική Εφήβων είναι στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18! Με το 70-66 επί της Λιθουανίας στην παράταση βρίσκεται στους τέσσερις της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό απέναντι στην Ισπανία μεθαύριο (3/8, 21.15, ΕΡΤ).

Ο Δημήτρης Ψύρρας στον Φοίβο!


Ο Φοίβος ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Ψύρρα , που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στον Μύτικα σημειώνοντας 68 πόντους σε 13 παιχνίδια.

Ορισμός Χ. Καρακατσούνη και στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων (Β΄ κατηγορία).


Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον Βολιώτη διεθνή διαιτητή μπάσκετ Χάρη Καρακατσούνη, καθώς ορίστηκε να διευθύνει και αγώνα για την προημιτελική φάση του  Πανευρωπαϊκού Εφήβων (Β΄ κατηγορία), που διεξάγεται στην Οράντεα της Ρουμανίας .

"Μπάμ" με Θρασύβουλο Σφέικο από τον Γ.Σ.Σοφάδων.


Μετά τις ανανεώσεις των  Γούλα, Ζωιτσάκου, Παπαϊωάννου και την μεταγραφή του Βούλγαρη , το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σοφάδων  ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε στο δυναμικό του τον έμπειρο γκαρντ Σφέικο Θρασύβουλο, που είναι μια ισχυρή προσθήκη στο φετινό ρόστερ που χτίζει ο Σπύρος Παππάς, καθώς έχει αγωνιστεί  σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες (Ηρακλή, ΠΑΟΚ, ΜΕΝΤ, Αίας Ευόσμου μεταξύ άλλων)

Λιθουανία-Ελλάδα ζωντανά στις 21:15 από το Βόλο για την πρόκριση στους "4" του Ευρωπαϊκού Εφήβων


Αναχώρησε για Κόσοβο η Εθνική Νέων Γυναικών


Για το Κόσοβο αναχώρησε σήμερα η Εθνική Νέων Γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β' κατηγορίας) που θα διεξαχθεί το διάστημα 3-11 Αυγούστου στην Πρίστινα.

Τα Χανιά στην Α1 Εθνική Γυναικών μετά την άρνηση ΓΣΗλιούπολης-Άρη Θεσσαλονίκης-ΜΓΣ Πανσερραϊκού


Μετά την αρνητική απάντηση των Σωματείων ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης και ΜΓΣ Πανσερραϊκός της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη της κενής θέσης στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών, η θέση αυτή καλύπτεται από το Σωματείο ΟΑ Χανίων το οποίο αποδέχθηκε την σχετική πρόσκληση.

Η παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών. Δηλώσεις Βασιλακόπουλου-Σκουρτόπουλου-Μπουρούση-Βλασταράκη (Φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Ιδρύματος Μποδοσάκη η παρουσίαση της Εθνικής Ανδρών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τη μεγάλη χορηγό όλων των εθνικών ομάδων Eurobank.

Αποτελέσματα και το Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Βόλο


Η Ελλάδα έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη επί της Φινλανδίας μαζί με την πρόκριση στους προημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Βόλο.

Στους "8" με τρομερή ανατροπή η Εθνική Εφήβων - Δηλώσεις Βλασσόπουλου, Ρογκαβόπουλου, Νικολαΐδη (φώτο)


Η Εθνική Εφήβων είναι στους οχτώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18. Παρά το ότι βρέθηκε στο -14, επέστρεψε, έβαλε μεγάλα σουτ και επικράτησε της Φινλανδίας 68-55 και αύριο (1/8, 21.15, ΕΡΤ) θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία για μια θέση στους ημιτελικούς.