Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Αποθέωση της Εθνικής Γυναικών στο Ελ. Βενιζέλος (φώτο)


Αποθεωτική υποδοχή γνώρισε η Εθνική Γυναικών, η οποία επέστρεψε αργά το απόγευμα από τη Πράγα μετά την κατάληψη της τέταρτης θέσης στο Ευρωμπάκετ της Τσεχίας.

Ανανέωσε με Τιτάνες Παλαμά ο Κώστας Γεωργαντζάς


Παίχτης των Τιτάνων Παλαμά θα είναι και τη νέα σεζόν ο Κώστας Γεωργαντζάς. 

Είπε 'αντίο' στην ενεργό δράση ο Πάνος Δαουλάρης -Δήλωση Δημήτρη Πώποτα


Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πάνος Δαουλάρης έκανε γνωστή την απόφαση του για αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Δύο νέες μεταγραφικές προσθήκες από τον Ήφαιστο.


Σε δύο μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε τη Δευτέρα (26/6) η διοίκηση του Ήφαιστου Καρδίτσας, ενισχύοντας το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας από τον ΑΣΚαρδίτσας


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ.Καρδίτσας συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας για την πολύ καλή παρουσία της στους αγώνες κατάταξης για την Α2 που έγιναν στη Θεσσαλονίκη. Έστω κι αν η άνοδος χάθηκε στις λεπτομέρειες, η απόδοση της ομάδας και το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε, αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον."

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας.


Με τέσσερα πολύ ωραία παιχνίδια έγινε το Σάββατο (πρωί και απόγευμα) το φιλικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Α.Σ. Καρδίτσας στο κλειστό της πόλης  και πήραν μέρος, οι ομάδες παίδων και παμπαίδων του Α.Σ. Καρδίτσας και του Α.Ο. Πανελευσινιακού, καθώς και η ομάδα παμπαίδων του Αιόλου Τρικάλων. 

Νίκη Βόλου: "Τσουνάμι" ανανεώσεων και αποχωρήσεων


Η Νίκη Βόλου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό στο φίλαθλο κοινό την ανανεωση της συνεργασίας με 6 παίκτες αλλά και την λήξη της συνεργασίας με άλλους 5.

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό Τουρνουά 3on3 της Δήμητρας Ευξεινούπολης (vid)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό Τουρνουά 3on3 της Δήμητρας Ευξεινούπολης στο Κλειστό Γήπεδο Αλμυρού που διεξήχθη 24-25 Ιουνίου 2017.με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από την ευρύτερη περιοχή

Κεραμιδάς: Κάναμε υπέρβαση - Μάλτση: Περήφανη για τις συμπαίκτριές μου


Συγκίνησε τους πάντες μετά το τέλος του μικρού τελικού με το Βέλγιο η Εβίνα Μάλτση. Η αρχηγός της Εθνικής μίλησε για την όλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τις συμπαίκτριές της.

Συγχαρητήρια από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Εθνική Ομάδα Γυναικών


Λίγο μετά το τέλος του μικρού τελικού του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017 με την Εθνική Ελλάδας να κατακτά την τέταρτη θέση και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η Μάλτση στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωμπάσκετ


Στην καλύτερη πεντάδα του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας ψηφίστηκε η Εβίνα Μάλτση. Η αρχηγός της Εθνικής έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση και ήρθε έτσι η ανταμοιβή.

Απέκτησε τον Δημήτρη Κανούλη ο Αιολικός Βόλου


Η ομάδα του Αιολικού Βόλου απέκτησε με ελευθέρας από την ομάδα της ΑΕΒΔ , τον Δημήτρη Κανούλη,  που ήταν δανεικός στο BC Volos.

Λιούμης-Χροναίος-Δήμας στο δυναμικό της ΑΕΒ Διμηνίου


Δύο φοιτητές ενέταξε στο δυναμικό της η ΑΕΒ Διμηνίου, ενώ ένας παίκτης επιστρέφει στον Βόλο και την ομάδα. 

Ολυμπιακός Βόλου: Έναρξη συνεργασίας με Παναγιώτη Γκουγκουτούδη

Με ανακοίνωση  του ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει γνωστό την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη που  θα είναι ο συνεργάτης προπονητής του Γιώργου Βλιώρα στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Δηλώσεις Χαρίση- Μερσιώτη Κ.-Χαβαλέ και του προπονητή Ναούμ μετά τον αγώνα Σχερία-Απόλλων Καρδίτσας


Ανανέωσε και ο Μανόπουλος με τον Γ.Σ.Σοφάδων




Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον πάουερ φόργουορντ της ομάδας μας Λάμπρο Μανόπουλο.