Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Την απόκτηση του Λάμπρου Κόκκαλη ανακοίνωσε το Αρμένιο


Μία ακόμα προσθήκη για το Αρμένιο , η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Λάμπρο Κόκκαλη.

Βασίλης Γεραγωτέλλης: "Οι Ισλανδοί είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει πάρα πολύ"


Η Ισλανδία είναι η πρώτη αντίπαλος (31/8, 16.30) της Εθνικής στο Ελσίνκι για το Ευρωμπάσκετ 2017 και ο συνεργάτης του Κώστα Μίσσα, Βασίλης Γεραγωτέλλης επισήμανε τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της:

Ξεκίνημα στις 2/9 για τον Κρόνο Τρικάλων


Καλούνται οι αθλητές του αντρικού και εφηβικού τμήματος του ΚΡΟΝΟΥ , να βρίσκονται το Σάββατο 2/9/2017 και ώρα 19:00 στο πάρκο του Αϊ Γιώργη για την έναρξη της προετοιμασίας της καινούργιας χρονιάς.

Δηλώσεις Μίσσα-Μπουρούση-Αντετοκούνμπο για το Ευρωμπάσκετ 2017


Έτοιμη για την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ και τις «παγίδες» που μπορεί να κρύβει είναι η Εθνική. Ο Κώστας Μίσσας έδωσε το στίγμα εν όψει Ισλανδίας λίγο μετά την προπόνηση της Πέμπτης.

Στην ΕΡΤ οι αγώνες της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ 2017 (Πρόγραμμα)


Η Εθνική Ομάδα ξεκινά αύριο, Παρασκευή 31 Αυγούστου, την προσπάθειά της στο Ευρωμπάσκετ 2017, αντιμετωπίζοντας την Ισλανδία (16:30, ΕΡΤ1).

Νίκη Βόλου :Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για ανέργους!


Η Δ.Ε. επιτροπή της Νίκης Βόλου σαν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την μέχρι τώρα απήχηση των καρτών διαρκείας στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για 5 ανέργους φίλους της ομάδας μας, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της μπασκετικής Νίκης Βόλου από κοντά.

Ανανέωσε ο Γιάννης Μέξης στους Ίκαρους Τρικάλων


Οι ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ανακοινώνουν την συνέχεια της συνεργασίας με τον Γιάννη Μέξη στην ομάδα.

Νέα Διοίκηση στον Γ.Σ.Φαρσάλων


Έπειτα από νέο Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης , σύμφωνα με δημοσίευμα του  ifarsala.gr , οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων έκαναν γνωστό το Διοικητικό σχήμα με το οποίο θα συνεχίσει η ομάδα στην Β Εθνική κατηγορία.