Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Ο Παπανικολάου Άρης η πρώτη μεταγραφή του Κεραυνού.

Με προσοχή και σύνεση ξεκινά τον αγωνιστικό του σχεδιασμό ο Κεραυνός Λάρισας για τη νέα χρονιά, με την ομάδα των "πρασίνων" να ανακοινώνουν την πρώτη τους μεταγραφική τους προσθήκη.

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Καλογερόπουλου η Αγριά .


Νέο μεταγραφικό απόκτημα για την Αγριά B.C. καθώς μετά τις μεταγραφές των Δραγατζίκη, Κοντογιάννη και Κοντάκη πρόσθεσε στο δυναμικό της με μορφή δανεισμού και τον Χρήστο Καλογερόπουλο του Γ.Σ.Βόλου.

Αναχώρηση για φιλικά στην Πολωνία για την Εθνική Νέων Ανδρών


Η Εθνική Νέων Ανδρών επέστρεψε από το Ηράκλειο και αναχωρεί με προορισμό τo Προυτζκόφ, όπου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με την Πολωνία, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 (14-22/7, Χέμνιτς)

Επιτυχημένο το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 του Φοίβου. (φώτο)


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 που συνδιοργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης &Α.Ο.Φοίβος.

Νέα προσθήκη ο Απόστολος Λινάρδος για τον Α.Ο.Σουφλαρίων

Τρίτη μεταγραφή για τον Α.Ο.Σουφλαρίων εν όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, καθώς μετά τους  Γιάννη Ιωαννίδη και Γιώργο Ταμπούρα , πρόσθεσε στο δυναμικό του και τον Απόστολο Λινάρδο , που πέρυσι αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα Λάρισας, .

Ανανέωσε και ο Σπύρος Ζορμπάς με την ΕΑΛ.


Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ μετά τις ανανεώσεις των Μένιο Πάντο  και  Γιάννη Κολοβέτσιου, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας και με τον Σπύρο Ζορμπά.

Τίμησε τον Γιάννη Καραγιώγο ο Γ.Σ.Αλμυρού (Φώτο+vid)


Φιλικό παιχνίδι με μικτή επιλέκτων απ’ όλες τις ομάδες της Μαγνησίας, προς τιμήν του πρώτου σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑΘ και μέχρι τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αρχηγού της ομάδας μπάσκετ Γιάννη Καραγιώργου διοργάνωσε ο Γ.Σ.Αλμυρού.

Εθνική Παίδων: Προπονήσεις για το κλιμάκιο Βορρά (Ονόματα)


Το Σάββατο 16 Ιουνίου στις 19:00 και την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 11:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Β' θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά της Εθνικής Παίδων, παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου.