Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Οικογένεια η Ανόρθωση…και το δείχνει… (VID)

Μια ομάδα, μια οικογένεια  είναι το μότο της Ανόρθωσης και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. 

Παρουσιάστηκαν η ομάδα και οι χορηγοί του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας. (ΦΏΤΟ)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας παρουσίασε την ανδρική ομάδα για την περίοδο 2021-22, καθώς και τους χορηγούς της αγωνιστικής εμφάνισης.

Νέος τιμ μάνατζερ στους Ικάρους Τρικάλων.

Ένας άνθρωπος του μπάσκετ αναλαμβάνει τον ρόλο του τιμ μάνατζερ στην ομάδα των Ικάρων Τρικάλων. 

Κάλεσμα του μπασκετικού ΑΟΤ για την πρεμιέρα της Γ Εθνικής-Είσοδος ελεύθερη

Ο ΑΟ Τρίκαλα ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ Εθνικής και για την πρώτη του συμμετοχή σε Εθνική κατηγορία.

Ιωάννου: Σοβαρά σε κάθε παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φώτης Ιωάννου ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Αίολου/Γόμφοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ, απέναντι στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Κορύφωση της προετοιμασίας για τον Αίολο/Γόμφοι (ΦΩΤΟ)

Στην κορύφωση φτάνει η προετοιμασία του Αίολου/Γόμφων Τρικάλων για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Σε πνεύμα καλής συνεργασίας η πρώτη συνάντηση ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και ΚΕΔ

Σε πνεύμα αγαστής συνεργασίας έγινε σήμερα (21/10) μέσω τηλεδιάσκεψης ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Νίκου Πιτσίλκα και του ειδικού συμβούλου επί θεμάτων Διαιτησίας Χρήστου Χριστοδούλου με την συμμετοχή, επίσης, του προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου.

Οι Διαδικτυακές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου (23-24/10)

Διαδικτυακά θα μεταδοθούν οι εξής αγώνες

Αλλαγές σε ώρες και μέρες διεξαγωγής αγώνων της Α2’ Γυναικών και Γ’ Εθνικής Ανδρών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι:

ΕΣΑΚΕ : Τι λένε οι αριθμοί για το Προμηθέας - Λάρισα

Μετά τις ήττες τους την περασμένη Κυριακή, Προμηθέας και Λάρισα θα τεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο (23/10, 17:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League στο κλειστό «Δ.Τόφαλος».

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών EΣΚΑΘ (23-26/10/2021)

   
Οι διαιτητές και οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, είναι:

Α.Σ.Καρδίτσας: Επιστροφή του κόσμου, πρεμιέρα Γιάννη Μπουρούση

Το πρώτο της εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, δίνει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας.

ΚΑΕ Λάρισα : Σκληρή προετοιμασία εν όψει Προμηθέα.

Με αισιοδοξία και σκληρή προετοιμασία αντιμετωπίζει ο προπονητής Νίκος Παπανικολόπουλος και οι παίκτες την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών το Σάββατο 23/10 και ώρα 17.00μ.μ. στο κλειστό ΔΑΚ ΤΟΦΑΛΟΣ.

Προπόνηση επιλογής καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας (γεν. 2008)

Η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε  ότι  καλούνται από τον περιφερειακό προπονητή  κ. Μυριτζή Αντώνη

ΕΣΚΑΘ :Επισημάνσεις εφαρμογής υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε ότι με δεδομένο το ενδεχόμενο αλλαγών ως προς την πληρότητα των γηπέδων θα επιθυμούσε, την προσοχή στην πιστή και απαρέγκλιτη τήρηση των διατάξεων του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Ε.Ο.Κ. που βασίζεται στις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής της Γ.Γ.Α. ώστε να ολοκληρωθούν με τον ομαλότερο τρόπο τα Εθνικά αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα της ΄Ενωσης Ανδρών και Γυναικών.

Πραγματοποίησε τη φωτογράφισή της η Ανδρική ομάδα της Αγριάς.

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (20/10) , η φωτογράφιση της Ανδρικής ομάδος της Αγριάς ενόψει της νέας χρονιάς και στη συνέχεια η διοίκηση έκανε το τραπέζι στους παίκτες στο εστιατόριο Περόνιο στην Αγριά .