Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Λάρισα - Ήφαιστος Λήμνου


Μπάσκετ για κορίτσια στα σχολεία από την ΕΣΚΑΘ- Ο Γηρυόνης δεν πτόησε τις μελλοντικές αθλήτριες!!!


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Βόλο η πρώτη ημερίδα του προγράμματος Μπάσκετ για Κορίτσια στα Σχολεία, που οργανώθηκε από την ΕΣΚΑΘ την Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Μαγνησίας και τον Δήμο Βόλου υπό την εποπτεία της ΕΟΚ και την αρωγή της FIBA.

Εκδήλωση παρουσίασης χορηγών από τον ΣΔΚΚΔΘ



Ο σύνδεσμος διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κ.Δ Θεσσαλίας διοργανώνει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Διόνυσος εκδήλωση για την παρουσίαση των χορηγών.

Ίωνας Β΄- B.C.Volos 57-34 (παιδικό Μαγνησίας)

Δύο στα δύο για την παιδική ομάδα του Ίωνα Β΄ που επικράτησε για τον δεύτερο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος Μαγνησίας του BC Volos με 57-34.

Ίωνας- Τιτάνες Αλμυρού 75-57 (παιδικό Μαγνησίας)

Το παιδικό του Ίωνα έκανε την 3η του νίκη , επικρατώντας των Τιτάνων Αλμυρού με 75-57 για τον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος  Μαγνησίας.

Νέος αγώνας αναπτυξιακού μεταξύ κλιμακίων Καρδίτσας - Τρικάλων (ονόματα)

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ. η ΕΣΚΑΘ θα πραγματοποιήσει νέο αγώνα
παμπαίδων μεταξύ των κλιμακίων Καρδίτσας  και Τρικάλων .

Νέος διεθνής ορισμός στο Europe Cup για τον Βασίλη Πιτσίλκα.

Για ακόμα μια φορά ο Λαρισαίος  διεθνής διαιτητής μπάσκετ Βασίλης Πιτσίλκας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και κατ΄ επέκταση την Θεσσαλική διαιτησία , ορίστηκε από την FIBA να διευθύνει στην Ουκρανία την Τετάρτη 27/11 τον αγώνα μεταξυ της Ντνιέπρ με την Λουκόιλ Λέφσκι για το Europe Cup.

Κάλεσμα παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας.


Την Τετάρτη 27/11 και ώρα 19:00μμ στους χώρους του γηπέδου Βάκη Παρασκευόπουλου, καλούνται για συνάντηση και για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων όσοι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Μαγνησίας ενδιαφέρονται

Τελέστηκε ο αγιασμός του Α.Ο.Φοίβος Γιάννουλης. Βραβεύτηκαν Γιάννης Τζήμας και Βαγγέλης Κουτσοκέρας



 Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με χαμόγελα, καλή διάθεση και εγκάρδιες ευχές για δημιουργική και αποδοτική αθλητική χρονιά έγινε ο αγιασμός του Α.Ο.Φοίβος Γιάννουλης στο ανακαινισμένο κλειστό του 3ο δημοτικού σχολείου Γιάννουλης.

Οι κορυφαίες των αριθμών της Α1 Γυναικών.


Συναρπαστικά παιχνίδια περιελάμβανε η 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με αρκετές αθλήτριες να διακρίνονται.

Τα Φύλλα αγώνα Β' ΕΣΚΑΘ (1ος Όμιλος)


Αναλυτικά οι αγώνες:

Οι κορυφαίοι της στατιστικής στην Α2 Ανδρών - 3ος στις τάπες ο Καλλές , 5ος στην οικονομία ο Γράβας του ΑΣΚ

Η ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών ανέδειξε διπλό MVP. Τον τίτλο του πολυτιμότερου με 31 αξιολόγηση μοιράστηκαν ο Νίκος Λιακόπουλος του Διαγόρα Δρυοπιδέων και ο Κώστας Κουφόπουλος της Δάφνης Δαφνίου. Ο Λιακόπουλος είχε 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ κα ο Κουφόπουλος είχε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων


Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 16.30. Οι αθλητές που καλούνται να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ είναι οι:

Τιτάνες Αλμυρού-Σκόπελος 71-66 (Β΄ΕΣΚΑΘ) φώτο

Οι Τιτάνες Αλμυρού επικράτησαν του Α.Ο Σκοπέλου με 71-66 και συνεχίζουν , κάνοντας το 4 στα 4 , την αήττητη πορεία τους στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΣΚΑΘ.

Τα Φύλλα αγώνα Β' ΕΣΚΑΘ (2ος Όμιλος)


Αναλυτικά οι αγώνες:

Διπλό στη Λάρισα επί του Αστέρα για την Αγριά.

Εύκολο απόγευμα για την Αγριά , που επικράτησε χωρίς πρόβλημα του Αστέρα , εκτός έδρας με 70-92 -43 , για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ.

BC Volos-Ερμής Αγιάς 2018 67-51 (Α2 ΕΣΚΑΘ)


Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο το BC Volos επικράτησε του Ερμή Αγιάς 2018 , για την 6η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ με σκορ 67-51.

Αποτελέσματα πρωταθλήματος Εργαζομένων Λάρισας (23/11/2019)

Για την 1η φάση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων,  έγινε  η 2η αγωνιστική στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο και είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: