Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Τι λένε οι αριθμοί για το Τρίκαλα BC Aries – Πανιώνιο Βίκος Cola


Για 6η φορά στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League, τα Τρίκαλα BC Aries θα κοντραριστούν με τον Πανιώνιο Βίκος Cola, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει πια, μετά την επικράτηση της στον 1ο γύρο, το προβάδισμα με τρεις νίκες έναντι δύο των Θεσσαλών. Μοιρασμένες οι νίκες στα ματς των Τρικάλων.

Τι λένε οι αριθμοί για το Κόροιβος - Γυμναστικός Λάρισας Φάρος


Κόροιβος και Γυμναστικός Λάρισας Φάρος θα αναμετρηθούν αύριο για την 22η αγωνιστική και για 2η φορά στο πλαίσιο της Stoiximan.gr Basket League μετά από εκείνη του 1ου γύρου στη θεσσαλική πόλη.

Τα τελικά Στατιστικά της Α1 ΕΣΚΑΘ και οι πόντοι όλων των παιχτών (2ος Όμιλος)


Με την ολοκλήρωση του  πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , το billkara.blogspot.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιθέσεις , τις καλύτερες άμυνες, τους πρώτους σκόρερ , τους πρώτους μπόμπερ , αλλά και τους πόντους και τα τρίποντα όλων των παιχτών όλων των ομάδων του δευτέρου ομίλου.

Βαγγέλης Τσάπας: “Εχω διαστροφή με το μπάσκετ, αλλά ξέρω τα όριά μου” - Τι είπε για τον Γυμναστικό Λάρισας / Φάρο


Διαβάστε την συνέντευξη του Βαγγέλη Τσάπα  στο Basketa.Gr και την αναφορά του στην ομάδα του Γυμναστικού Λάρισας / Φάρου.

Τα τελικά Στατιστικά της Α1 ΕΣΚΑΘ και οι πόντοι όλων των παιχτών (1ος Όμιλος)


Με την ολοκλήρωση του  πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , το billkara.blogspot.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιθέσεις , τις καλύτερες άμυνες, τους πρώτους σκόρερ , τους πρώτους μπόμπερ , αλλά και τους πόντους και τα τρίποντα όλων των παιχτών όλων των ομάδων του πρώτου ομίλου.