Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Γ.Σ. Λάρισας - Α.Σ. Καρδίτσας (φιλικό) φώτο+vid

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ Γ.Σ.Λάρισας και Α.Σ.Καρδίτσας διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 7/12 στο κλειστό της Νεάπολης, που έδωσε την ευκαιρία στον Στέφανο Πέρκο και τον Κώστα Ρουμελιώτη να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να βγάλουν συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων τους.

Ο αγώνας έγινε από την πλευρά των πρασίνων για να αφομοιώνουν καλύτερα τα όσα προσπαθεί να τους μεταδώσει ο προπονητής τους  τις τελευταίες εβδομάδες που ανέλαβε την ομάδα, και από την πλευρά του ΑΣΚ για να κρατηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα μετά την αναβολή του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Στον αγώνα δεν κρατήθηκε σκορ παρά μόνο τα  φάουλ, μετά από  συμφωνία  μεταξύ των δυο ομάδων,

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα :

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ 

Γ.Σ.Νίκαιας - Μύτικας 65-69 (παιδικό) (φώτο+vid)

Γ.Σ.Νίκαιας - Μύτικας................65-69
Τα δεκάλεπτα:18-18, 32-36, 48-49, 53-74.
Γ.Σ.Νίκαιας : (Πατάκης) Μακρίδης 3(1),  Τακούλας 15(1), Βουτσελάς, Γίτσας 24(1), Νεγκρίλα , Γάκης, Χονδρονάσιος , Λύτρας 2, Ζιαβλάκης 21(3), Ζαχαριάς,
Μύτικας: (Γκόβαρης)  Kουφίδης ,Shegaj, Γκουζιώκας 19(2),  Σιαμπάκος 2, Σαμουλαδάς Β.6, Τσιγεράς 8, Παρχανίδης 13(3), Χασιώτης, Μωυσής 1,  Φασούλας 15, Σαμουλαδάς Κ. , Νάνης 5(1).


Δείτε το τέλος του αγώνα :

Ακολουθεί  φωτορεπορτάζ

Ολυμπιακός Βόλου:Χωρίς την Εύη Κυριατζίδου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς


Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου , μετά τις οκτώ συνεχόμενες νίκες της (εκ των οποίων οι 5 εκτός έδρας) , στοχεύει σε μια ακόμη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς , ο οποίος ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης , προκειμένου να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία .

Μια ξεχωριστή μέρα για παιδιά με ξεχωριστές ικανότητες από τον Α.Σ.Καρδίτσας


Με την ευκαιρία της ημέρας των ατόμων με αναπηρία πραγματοποιήθηκε στις 6/12/2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σοφάδων φιλικός αγώνας μπάσκετ με τη συμμετοχή του Α.Σ.Καρδίτσας, του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων Σοφάδων και του ΕΕΕΕΕΚ Σοφάδων.

Με σύνθημα «το δικό μας παιχνίδι τους χωράει όλους» παίκτες και μαθητές αγωνίστηκαν όλοι μαζί ενισχύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού στη διαφορετικότητα. Οι μαθητές έμμειναν ενθουσιασμένοι από τη συγκεκριμένη δράση, μιας και πέτυχαν μέσα από τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα να κατανοήσουν όχι μόνο τους κανόνες τους παιχνιδιού αλλά, κυρίως, την αξία της αποδοχής όλων των μελών της ομάδας ως διαφορετικών και ταυτόχρονα ισάξιων.
 

Τουρνουά μπάσκετ 3on3 από τον Αστέρα

Ο Α.Ο. Αστέρας Λάρισας διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 για παιδιά δημοτικού - γυμνασίου το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 12.30 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο του 12ου Γυμνασίου Λάρισας (πίσω από τα ΚΤΕΛ).
Λόγω των άγιων ημερών που έρχονται η μόνη υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι να φέρουν ότι μπορούν από τρόφιμα μακράς διάρκειας ( μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, λάδι κ.λ.π).

Τα “highlights” του αγώνα ΠΑΟΚ-Ρόσα Ράντομ 85-66


ΠΑΟΚ-Ρόσα Ράντομ 85-66 για το Basketball Champions League


Ο ΠΑΟΚ ήταν ο κυρίαρχος στο γήπεδο από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης.

Επιβλήθηκε 85-66 επί της Ρόσα Ράντομ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions Leagueκαι πήρε –και με το παραπάνω- και τη διαφορά που ήθελε, καθώς είχε ηττηθεί στην Πολωνία με οχτώ πόντους (93-85).

Αποτελέσματα Εφηβικού Βόλου


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ
B.C.Volos - Αιολίκος....................................Αναβολή
Ν.Α.Νίκης - ΑΕΒΔ.........................................58-56

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β
Α
Ν
Η
1
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
6
3
3
0
2
Ν.Α.ΝΙΚΗΣ
6
4
2
2
3
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
4
2
2
0
4
ΑΙΟΛΙΚΟΣ
4
3
1
2
5
ΑΕΒΔ
4
3
1
2
6
BC VOLOS
3
3
0
3