Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Τελετή λήξης στο Πανελλήνιο Παίδων - MVP, πρώτος σκόρερ ο Τσούκας.


Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του ΔΑΚ Μεσολογγίου ξεκίνησε η τελετη λήξης των αγώνων.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ευχαρίστησε τους παράγοντες του δήμου για την βοήθεια τους στην άρτια τέλεση των αγώνων αλλά και όλους τους συμμετέχοντες.

Νίκη Βόλου: Λύση συνεργασίας με Μπακρατσά-Σκοτεινιώτη-Θωμά


Με μια λυτή ανακοίνωση  το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκανε γνωστη την διακοπη της συνεργασίας με Μπακρατσά-Σκοτεινιώτη-Θωμά.

Η τελετή λήξης του 28ου Πανελλήνιου Κορασίδων - Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά η Μπενέκη (φώτο)


Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων.

Η ΕΟΚ δια του μέλους του ΔΣ της Σάββα Λόρτου, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Βόλου για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός του Μιχάλης Καπουνρνιωτης. Ακόμη δια του μέλος του ΔΣ της Νικόλαου Φαρμάκη απένειμε τιμητική πλακέτα στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στατιστικά Τελικής Φάσης Πανελληνίου Κορασίδων (Πρώτοι σκόρερ - πόντοι όλων των παιχτών)


Το http://billkara.blogspot.gr/ πρώτο  έβγαλε και  σας παρουσιάζει  αναλυτικά τα Στατιστικά της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Κορασίδων,  τις  10 πρώτες σε πόντους και τρίποντα της Τελικής Φάσης  του Πανελληνίου Κορασίδων καθώς και τους πόντους όλων των παικτριών.

Πρωταθλητής παίδων ο ΠΑΟΚ - Το πανόραμα της Τελικής Φάσης του 44ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων (Αποτελέσματα-Tελική Βαθμολογία)



Ο ΠΑΟΚ αν και έχασε από τον Ίκαρο με 54-60 αναδείχθηκε  πρωταθλητής Ελλάδος στους παίδες ,  ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Ίκαρος  αφήνοντας τον Δούκα  στην τρίτη θέση.

Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η Τελική βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση των αγώνων  του 44ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων .

Πρωταθλητής κορασίδων ο Παναθηναϊκός -Το πανόραμα του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)


Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με  τον Δούκα με 49-43 και αναδείχθηκε  πρωταθλητής Ελλάδος στις κορασίδες ,  ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Δούκας αφήνοντας τον Άρη  στην τρίτη .

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Τιτάνες Παλαμά - Έσπερος Πατρών

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Παναθηναικός - Φάρος για το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων


5η θέση στην Ελλάδα για τις κορασίδες των Τιτάνων Παλαμά

 

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια  του Χαντζιάρα να πάρουν την νίκη στον τελευταίο αγώνα του  28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων καθώς ηττήθηκαν  από τον Έσπερο Πάτρας παίρνοντας τελικά την 5η θέση στην Ελλάδα . 

Δείτε ζωντανά στις 15:00 την τελετή λήξης του 28ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κορασίδων


Δείτε ζωντανά από τον Βόλο στις 9:30 τον αγώνα ΟΦΗ - Άρης για το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων


Δείτε ζωντανά από τον Βόλο στις 11:30 τον αγώνα Τιτάνες Παλαμά - Έσπερος για το 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων