Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή στην Νίκαια 2012 του Κίμωνα Μπλιάτζα

Την φανέλα της Νίκαιας 2012 θα συνεχίσει να φορά ο Κίμωνας Μπλιάτζας  και στη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την μεταγραφή - ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μια χρονιά.

Πανελλήνιο Παίδων: Το πρόγραμμα και όλοι οι πρωταθλητές


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων αρχίζει αύριο (29/7) στο ΚΓ Κοκκινιάς Αμαρουσίου με τον Κεραυνό Λάρισας, τον Κολοσσό Ρόδου, τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα Πάτρας να διεκδικούν τον τίτλο.

«Καρέ» μεταγραφών για τον Γ.Σ.Αμπελώνα.

Την  απόκτηση τεσσάρων ικανών και ποιοτικών παικτών ανακοίνωσε σήμερα ο  Γ.Σ.Αμπελώνα , οι οποίοι αναμένετε να τον βοηθήσουν στο δυσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ανακοίνωσε Αγγελοκωστόπουλο η Ανάληψη.

Ακόμα μια μεταγραφή για την Ανάληψη που ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Θεοφάνη Αγγελοκωστόπουλου που  αγωνίζεται στις θέσεις"2" και "3".

Στον Α.Σ.Κ. ο Μάριος Ματαλών - Οι πρώτες δηλώσεις του αθλητή

Στην Καρδίτσα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο έμπειρος γκαρντ Μάριος Ματαλών καθώς ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε την προσθήκη του  στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Τα ρόστερ των ομάδων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων όπου συμμετέχει και ο Κεραυνός Λάρισας (φώτο)

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του πρωταθλητή Παίδων 2020 θα αρχίσει στις 29 Ιουλίου. Η τελική φάση της διοργάνωση θα φιλοξενηθεί από τις 29/7 ως τις 2/8 στο ΚΓ Κοκκινιάς Αμαρουσίου.