Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Το πρόγραμμα αγώνων της Εθνικής Νεανίδων.


Η Εθνική Νεανίδων θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 27 Ιουλίου-1 Αυγούστου στο European Challenger. To πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Το πρόγραμμα αγώνων της Εθνικής Νέων.


Η Εθνική Νέων Ανδρών θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 19-24 Ιουλίου στο European Challenger. To πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Φούντας Α΄- Φούντας Β΄ 71-36 (Παιδικό Τρικάλων)

Ύστερα από πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το παιδικό του ΤΡΙΚΑΛΑ14 (T.F.B.A)  Α΄ επικράτησε στην ενδοοικογενειακή μονομαχία με  27-79 του ΤΡΙΚΑΛΑ14 (T.F.B.A)  Β ΄ολοκληρώνοντας το παιδικό πρωτάθλημα Τρικάλων.

Ημιτελικός παίδων Θεσσαλίας Νίκη Βόλου - Αίολος Τρικάλων - Πρόγραμμα EΣΚΑΘ (7-14/7/2021)

 

Η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε ότι μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο ημιτελικός παίδων Θεσσαλίας θα είναι Νίκη Βόλου - Αίολος Τρικάλων  ενώ  Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13-07-21. 

Ευχαρίστησαν Περιφέρεια και Δήμο Τρικκαίων οι Ίκαροι Τρικάλων.

Μέσω ανακοίνωσης, η διοίκηση των Ικάρων Τρικάλων ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον Περιφεριάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Άκη Αναστασίου  για την αγαστή συνεργασία.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην διοίκηση του Γ.Σ.Αμπελώνα - Επανεκλογή Σ. Κωτούλα στη θέση του προέδρου.

Με μεγάλη συμμετοχή και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς υπήρξε αθρόα προσέλευση των μελών του συλλόγου, τα οποία με την ψήφο τους, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη προς τα μέλη του Δ.Σ που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Α.Ο Αστέρας: Πρώτη μεταγραφή ο Παύλος Ξυντάρας - Κράτησε Καρβούνη και το νεαρό Μπεζαλή.

Η πρώτη μεταγραφή για την ανδρική ομάδα του Α.Ο Αστέρα είναι γεγονός. Συγκεκριμένα απέκτησε τον έμπειρο αθλητή Παύλο Ξυντάρα, ενώ ανανέωσε με τους Βαγγέλη Καρβούνη και Γιώργο Μπεζαλή.