Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών ΕΣΚΑΘ (11/3/2020)


Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν θα εμφανίζονται με γραμματοσειρά εντόνου κόκκινου χρώματος
Α1 ΕΣΚΑΘ
2ος Όμιλος
11/3/2020 20:30 ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΜΥΤΙΚΑΣ  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑΛ


«Προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., λοιπών σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων στην Π.Ε. και Δ.Ε. και του μαθήματος της κολύμβησης»

"Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις"


Η Κυβέρνηση δημοσίευσε στο ΦΕΚ τα μέτρα για την προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις και όχι μόνο. Δείτε τη σχετική απόφαση:

Άδμητος -Σκόπελος 35-60 (Β' ΕΣΚΑΘ)

Η Σκόπελος πέρασε από το ΕΑΚ Βόλου , στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β' ΕΣΚΑΘ , επικρατώντας με 35-60 του Άδμητου , που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών.

Η Ρέιμερ MVP της 20ης Αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών


Η Τάγια Ρέιμερ του Σπόρτιγκ είναι η παίκτρια που αναδείχθηκε MVP της  20ης Αγωνιστικής, καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχε 29 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 34 στο σύστημα αξιολόγησης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ


Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που "έφυγε" σήμερα από την ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Στιγμιότυπα του αγώνα ΑΓΣ Ιωαννίνων-Ολυμπιακός Β. 88-63 (Γ' Εθνική)


Πρωταθλητής Εφήβων Μαγνησίας ο Αιολικός !!!!!!! (Φώτο+vid)

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, διαφήμιση του μπάσκετ , ο Αιολικός Βόλου αναδείχθηκε πρωταθλητής Εφήβων  Μαγνησίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επικρατώντας  του Γ.Σ.Βόλου με σκορ 67-66.

Αναγέννηση Καλοχωρίου-Αρμένιο 43-46 (Β΄ΕΣΚΑΘ)

Το Αρμένιο παρά τις ελλείψεις κατάφερε και έφυγε με το διπλό από την Λάρισα επικρατώντας στο κλειστό του Αγίου Θωμά της Αναγέννησης Καλοχωρίου με 43-46 , στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ΕΣΚΑΘ.

Πλατύκαμπος-Ηρακλής Χάλκης 66-48 (Β΄ΕΣΚΑΘ)

Στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής η ομάδα του Πλατυκάμπου επικράτησε άνετα επί της Χάλκης με τελικό σκορ 66-48 καθώς σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ χωρίς να αφήνει δικαίωμα στον αντίπαλο να υπολογίζει σε μια νίκη.

Τα Φύλλα αγώνα Β' ΕΣΚΑΘ (1ος Όμιλος) 7-8/3/2020


Αναλυτικά οι αγώνες:

Τα Φύλλα αγώνα Β' ΕΣΚΑΘ (2ος Όμιλος) 7-8/3/2020


Αναλυτικά οι αγώνες:

Ο Γ.Σ.Αμπελώνα συγχαίρει τον Γ.Σ.Τυρνάβου για την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ


Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε το Δ.Σ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα στην ομάδα του Γ.Σ.Τυρνάβου για την άνοδο της Τυρναβίτικης ομάδας στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Συγχαίρει τον Γ.Σ. Τυρνάβου για την άνοδο ο Άδμητος

Ο Γ.Α.Σ. Βελεστίνου "Ο Άδμητος" συγχαίρει τον ιστορικό Γ.Σ. Τυρνάβου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία της ΕΣΚΑΘ.

Σπάρτακος - Αμπελώνας 77-63 (παιδικό Λάρισας)


Ο Σπάρτακος έκανε την 11η του νίκη στον 2ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος Λάρισας , επικρατώντας στο κλειστό του Αγίου Θωμά του αμπελώνα  με 77-63.

Ολυμπιακός Καρδίτσας – Φαλώρεια 48-78 (Α2 ΕΣΚΑΘ)

Ζωντανή στη μάχη της παραμονής  έμεινε η Φαλώρεια ,  4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος,  μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού Καρδίτσας με 48-78.