Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ελλάδα – Πολωνία 89-62 (Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων)

Η Εθνική Παμπαίδων έκανε το 2/2 στο Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων που φιλοξενείται στη Μεσσήνη. Επικράτησε της Πολωνίας με 89-62. Αύριο (30/7), στις 20.00 θα αντιμετωπίσει την Κροατία για την 3η αγωνιστική του 1ου Κυπέλλου Μεσσήνης U15.

Στον τελικό εφήβων Θεσσαλίας ο Αιολικός !!!! (Φώτο)



Οι έφηβοι του Αιολικού επικράτησαν στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό Θεσσαλίας , που έγινε στο κλειστό της Χάλκης , παρουσία τoυ Γραμματέα της ΕΣΚΑΘ κ. Κ. Ζέικου και του κ. Γ. Βαρνά εκ μέρους της ΚΕΔ /ΕΣΚΑΘ που ήταν και κομισάριος του αγώνα , του Σπάρτακου Λάρισας με 73-63 και πέρασαν όπως και πέρυσι στον μεγάλο τελικό.

Ανανέωσε με τους Ικάρους Τρικάλων ο Γιάννης Παπαχρήστος. Οι πρώτες του δηλώσεις

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με έναν αθλητή - σύμβολο για το θεσσαλικό μπάσκετ, τον Γιάννη Παπαχρήστο.

Γερεουδάκης: «Τα κορίτσια κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Ο Γιάννης Γερεουδάκης είδε τα… κορίτσια του να χαμογελάνε στο τέλος του τρίτου αγώνα στο European Challenger που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης. Μετά από δύο ήττες, ήρθε η νίκη στον τρίτο αγώνα με τη Σλοβακία.

Γρηγοροπούλου: «Πήρε τη νίκη η ομάδα που την ήθελε περισσότερο»

Η Εθνική Νεανίδων έσπασε το ρόδι στο European Challenger με τη νίκη της επί της Σλοβακίας με 58-56. Η Γεωργία Γρηγοροπούλου ήταν από τους βασικούς παράγοντες της νίκης αυτής. Ήδη από το ημίχρονο είχε double double με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ, αφήνοντας το παιχνίδι με 16 πόντους και 18 ριμπάουντ και 23 στην αξιολόγηση.

Πρώτη νίκη στο European Challenger για την Εθνική Νεανίδων. (Φώτο)

Η Εθνική Νεανίδων έκανε την πρώτη της νίκη στο European Challenger με το τελικό 56-54 επί της Σλοβακίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.Αύριο στο πρόγραμμα υπάρχει ρεπό για όλες τις ομάδες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει μεθαύριο (31/7) στις 18.00 την Ισπανία.

Επίσημα στην ΚΑΕ Λάρισα ο Τηλέμαχος Βησσαρίου.

Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία για 2 χρόνια  με τον Τηλέμαχο Βησσαρίου, ο οποίος αγωνίζεται ως Guard και θα ενισχύσει το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου στην Basket League. 

Μαζί και τη νέα χρονιά Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και Τρύφωνας Σπανός

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τρύφωνα Σπανό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων για το European Challenger (ονόματα)

Η Εθνική Κορασίδων αρχίζει την προετοιμασία της για το δικό της European Challenger που θα διεξαχθεί 9-14 Αυγούστου στο Ελσίνκι.

Ο Δημήτρης Μίχος νέος Γυμναστής στην ομάδα του Γ.Σ.Αμπελώνα.


Η διοίκηση του Γ.Σ.Αμπελώνα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή Δημήτρη Μίχο που σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τρικάλων (ΤΕΦΑΑ) και τον καλωσόρισε στην ομάδα .

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Center Νίκος Οικονόμου

Συνεχίζουν οι σημαντικές προσθήκες της Αναγέννησης Καρδίτσας σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό για τη νέα σεζόν , καθώς σήμερα το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του  Νίκου Οικονόμου .

Ζωντανά στις 20:00 ο αγώνας Ελλάδα-Πολωνία (1ο Κύπελλο Παμπαίδων Μεσσήνης)

Ζωντανά στις 18:00 ο αγώνας Ελλάδα-Σλοβακία (FIBA U18 WOMEN'S European Challenger 2021)

Ελλάδα – Βόρεια Μακεδονία 121-44 (Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων)

Η Εθνική Παμπαίδων δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία της οποίας επιβλήθηκε με 121-44 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου Κυπέλλου Μεσσήνης. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο (29/7) στις 20.00 την Πολωνία.