Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Συνεχίζεται με Παναγιώτη Παπούλια το κύμα ανανεώσεων στον Γ.Σ.Αλμυρού.


Μετά τις ανανεώσεις  του Βαγγέλη Κοντοστάθη - Θοδωρής Μαμούρα , ο Γ.Σ.Αλμυρού ανακοίνωσε  τη συνέχιση της συνεργασίας , για ακόμη μια χρονιά , με τον πρώτο σκόρερ στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ , Παναγιώτη Παπούλια .

Ανανέωσε και ο Βαγγέλης Κοντοστάθης με τον Γ.Σ.Αλμυρού

Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της και με τον αθλητή Βαγγέλη Κοντοστάθη για την αγωνιστική περίοδο 2019 -2020.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 2ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Παίδων


Κατά την δεύτερη μέρα των αγώνων για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Παίδων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Αποτελέσματα -Βαθμολογία 2ης ημέρας Β’ φάσης Πανελλήνιου Κορασίδων (Φωτορεπορτάζ του αγώνα ΑΓΕ Πιερίας-Καβάλα)

Κατά την δεύτερη μέρα των αγώνων για την Β' φάση των προκριματικών για το Πανελλήνιο Κορασίδων είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Στιγμιότυπα του αγώνα Κεραυνός Λάρισας- Διόσκουροι Κοζάνης 72-68 (Β’ φάσης Πανελλήνιου παίδων)


Ήττα για τους Τιτάνες Παλαμά από τον Απόλλων Πτολεμαΐδας για την Β' φάση του Πανελλήνιου κορασίδων


Με ήττα 35-61 από τον Απόλλων Πτολεμαΐδας συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των κορασίδων των Τιτάνων Παλαμά , στη Β´ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ήττα στο τέλος για τον Κεραυνό στη Β' φάση του Πανελλήνιου Παίδων . (vid το τέλος του αγώνα)


Δεν κατάφερε να κάνει την δεύτερη νίκη του σήμερα στο ΚΓ Νεάπολης ο Κεραυνός , καθώς γνώρισε την ήττα από τα Μουδανιά με 67-66 , σ΄ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, για την 2η ημέρα της Β' φάσης του Πανελλήνιου Παίδων.

Παραμένει στο Γ.Σ.Αλμυρού ο Θοδωρής Μαμούρας

Τις ανανεώσεις αθλητών με σημαντικό ρόλο στην περυσινή πορεία και το σχεδιασμό της προσεχούς σεζόν ξεκίνησε ο  Γ.Σ.Αλμυρού μετά  την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή Παναγιώτη Νάνη.

Άρχισαν οι μεταβατικές προπονήσεις στους Δαναούς


Οι Δαναοί  πραγματοποιούν για όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές είτε ανήκουν στον σύλλογο είτε όχι, μεταβατικές προπονήσεις , κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή  από τις 7 μ.μ. έως τις 8.20 μ.μ.  στο κλειστό της Μπάρας .

Συνεχίζει στο τιμόνι του Σπάρτακου ο Λάμπρος Βαρδακούλης - Ανανέωσαν Καλέτσιος-Πάσχος-Φαρμακάς


Η Διοίκηση του Σπάρτακου Λάρισας , ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας,  για 4η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Λάμπρο Βαρδακούλη και για ακόμα μια χρονιά με τους παίκτες Δημήτρη Καλέτσιο, Γιώργο Πάσχο και Σωτήρη Φαρμακά.

Στο τιμόνι του Γ.Σ.Αλμυρού ο Παναγιώτης Νάνης


Ο Γ.Σ.Αλμυρού  που προχωρά με προσεκτικές κινήσεις στην στελέχωσή του για την νεα σεζόν  , ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Νάνης θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας μπάσκετ αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος προπονητή Γιάννη Στεργιόπουλο.