Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Παγκορασίδων στο τουρνουά της Βαλένθια( Φωτορεπορτάζ)


H Εθνική Παγκορασίδων U14 ηττήθηκε 69-32 από την Φινλανδία στον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά BAM L´Alqueria στη Βαλένθια. Αύριο το πρωί η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Πολωνία (13.00) και το απόγευμα την Πορτογαλία (18.00).

Έναρξη Προπονήσεων για τους Νέους ΑΕΛ


Η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΛ Τμήμα Μπάσκετ Ακαδημίες ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων της ομάδας Νέοι ΑΕΛ που θα συμμετέχει φέτος στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ανακοίνωσε Θανάση Φαρμάκη ο Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta.


Σε νέα μεταγραφική κίνηση προχώρησε  ο Γ.Σ.Φαρσάλων Krousta καθώς πήρε με την μορφή δανεισμού , τον Θανάση Φαρμάκη από την ομάδα του Ερμή Αγιάς.

Α.Ο. Φοίβος :Συνέχιση συνεργασίας με τον ιατρό Κομνό Γεώργιο


Ο Α.Ο. Φοίβος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας για την νέα αθλητική χρονιά με τον ιατρό, ειδικευόμενο ορθοπαιδικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Γεώργιο Κομνό.

Τη Δευτέρα 20/8 η «πρώτη» για τον Α.Ο Αστέρας

Η Ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο Αστέρας στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου!
Καλούνται οι παίκτες της ανδρικής ομάδος να βρίσκονται την Δεύτερα 20/8 στις 20:15 στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την έναρξη της προετοιμασίας.
Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση .»

Μέχρι την Κυριακή η ανακοίνωση του προπονητή της Καλαμπάκας.


Σε αναζήτηση  νέου τεχνικού  που θα οδηγήσει την ομάδα με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας βρίσκετε ο Α.Ο.Καλαμπάκας , καθώς ο Χρήστος Κωνσταντινίδης , ο άνθρωπος που ανέβασε στα «μεγάλα σαλόνια» την ομάδα της Καλαμπάκας  αποτελεί πλέον παρελθόν αφού είχαμε την από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών .

Την Δευτέρα 20/8 η έναρξη προπονήσεων όλων των τμημάτων του Σπάρτακου.

Η Ανακοίνωση:
«Την Δευτέρα 20/ 8 γίνεται η έναρξη των προπονήσεων για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2018-2019 όλων των τμημάτων της ακαδημίας μας.

Ιωσήφ Κολοβέρος: «Έχουμε δύο ακόμη αγώνες και θέλουμε νίκες»


Το επόμενο βήμα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 ετοιμάζεται να κάνει η Εθνική Παίδων. Η ήττα από την Ισπανία την κράτησε εκτός ημιτελικών, αλλά υπάρχουν οι δύο αγώνες για τις θέσεις 5-8 με πρώτον αυτόν απέναντι στην Λετονία αύριο (17/8, 17.00). Ο Ιωσήφ Κολοβέρος και οι συμπαίκτες του θέλουν το καλύτερο δυνατό φινάλε.

Φιλικη ήττα από την Ισπανία (άσπρη) με 33-71 για την Εθνική Παγκορασίδων U14 (Φώτο)


Η Εθνική Παγκορασίδων U14 ηττήθηκε από την Ισπανία (άσπρη) 71-33 την πρώτη μέρα του τουρνουά BAM L’ Alqueria που διεξάγεται στην Βαλένθια. Το απόγευμα (19.00) η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία.

Ξεκίνημα από το Δημοτικό Στάδιο οι Δαναοί


Ξεκινούν οι πρώτες προπονήσεις για την ανδρική ομάδα των Δαναών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και για τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ αλλά και στους αγώνες κυπέλλου.

Δείτε ζωντανά στις 21:30 τον αγώνα Μαυροβούνιο-Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Κορασίδων (Β΄ κατηγορία)


Στα Ιωάννινα για προετοιμασία η Εθνική Γυναικών ενόψει Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.


Για τα Ιωάννινα αναχώρησε το πρωί η αποστολή της Εθνικής Γυναικών ξεκινώντας την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 22-30 Σεπτεμβρίου στην Τενερίφη.

Παναγιώτης Τσάμης; «Το κάτι παραπάνω στη συνέχεια»


Η αλήθεια είναι πως το ήθελε το δώρο. Ανήμερα της γιορτής του ο Παναγιώτης Τσάμης θα προτιμούσε να το γιορτάσει με λίγα χαμόγελα παραπάνω και το καλύτερο δώρο θα ήταν μια νίκη επί της Ισπανίας.

Με Λετονία για τις θέσεις 5-8 η Εθνική Παίδων . Αποτελέσματα - Πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Παίδων



Η Εθνική Παίδων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ισπανία και με το τελικό 61-41 στους προημιτελικούς, θα αγωνιστεί πλέον μεθαύριο (17/8, 17.00) με την Λετονία για τις θέσεις 5-8 της τελικής κατάταξης.