Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Με το δεξί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19. Δηλώσεις Καστρίτη, Σανδραμάνη, Μπαζίνα (φωτορεπορτάζ)


Η Ελλάδα μπήκε με νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19. Στο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια επικράτησε 85-69 των Φιλιππίνων στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία (30/6, 20.30).

Αποτελέσματα Ειδικού Πρωταθληματος Ανόδου στη Γ΄ Εθνική Ανδρών (2ος όμιλος) 4η αγωνιστική


Κατά την 4η αγωνιστική του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στο 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Αήττητη πρωτιά για την Αφροδίτη στο Πανελλήνιο Ενώσεων και ΤΕ ΕΟΚ Κορασίδων - Η τελετή λήξης (Φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκαν στο Τσοτύλι οι Πανελλήνιοι αγώνες Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ που διοργανώνονται από την Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Βοΐου και την ΕΚΑΣΔΥΜ, με την Τσουμπάνου να πραγματοποιεί ακόμα δυο πολύ καλές εμφανίσεις.

Νίκησε και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων η Νίκη Βόλου αλλά......


Η Νίκη Βόλου  πάλεψε και σήμερα  για το ακατόρθωτο , κάνοντας το καθήκον της επικρατώντας του  ΑΓΣ Ιωαννίνων με 38-54,  ωστόσο η ήττα της Ασπίδας Ξάνθης από τον  Λασσάνη Κοζάνης  δεν ήρθε, εξέλιξη που έφερε τα κορίτσια του Νίκου Γαλανάκη στην 2η θέση του τουρνουά , χωρίς να μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο και ενώ απομένουν  και τα παιχνίδια  της τελευταίας ημέρας.

Πήρε την άνοδο η Ασπίδα Ξάνθης. - Το πανόραμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος) 29-6-2019


Μετά και τα  αποτελέσματα της 4ης ημέρας του Ειδικού Πρωταθλήματος  Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος) , η Ασπίδα Ξάνθης είναι η ομάδα που παίρνει την άνοδο μια μέρα πριν την ολοκλήρωση του τουρνουά.

Επένδυσε σε Στραβοκώστα ο Κεραυνός.


Η ακαδημία του Κεραυνού Λάρισας  επενδύοντας σε νεαρούς παίχτες  ανακοίνωσε την μεταγραφή του νεαρού καλαθοσφαιριστή ΣΤΡΑΒΟΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟ από τον Γ.Σ.ΣΚΙΑΘΟΥ!!!

Ο Γιάννης Τσίμας στο τιμόνι του μπασκετικού ΑΟΤ


Ο Γιάννης Τσίμας είναι ο προπονητής που θα "τρέξει"τη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε μετά την απορρόφηση των Μάγων από τον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.

Έκανε το "μπαμ" με Τσιαμπαλή ο Κεραυνός


Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κεραυνός , ο οποίος συμφώνησε με τον πολύπειρο γκαρντ Στέργιο Τσιαμπαλή, ο οποίος τα τελευταια 3 χρόνια αγωνίστηκε στον Ερμή Αγιάς , με την παρουσία του να συνδυάζεται με την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α2 τη σεζόν 2016-17 και πολλές επιτυχίες τα επόμενα 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ανανέωση συνεργασίας Αποστόλη Γιουβρή με Αίολο Τρικάλων


Ο Ερασιτέχνης Αίολος ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας  με τον γυμναστή, απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων Αποστόλη Γιουβρή, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι  υπεύθυνος εκγύμνασης και αθλητικής βελτίωσης τόσο στον Αίολο όσο και στην Φαλώρεια.

Πρόσθεσε Βασίλη Ζήση στο δυναμικό του ο Ίωνας.


Ο Ίωνας ανακοίνωσε την μεταγραφή του πλέι μέικερ Βασίλη Ζήση από τον Γ.Σ. Βόλου, ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με  246 πόντους αλλά και ο πρώτος μπόμπερ με 32 τρίποντα.

Πρώτη μεταγραφή ο Γιάννης Ραμίδης για τους Ικάρους Τρικάλων.


Ο φέρελπις Τρικαλινός μπασκετμπολίστας Γιάννης Ραμίδης (18 χρονών, γκαρντ) αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των Ικάρων Τρικάλων στη νέα σεζόν… μετά τις πρώτες τέσσερις ανανεώσεις.

Σπουδαία μεταγραφή για την Ν.Β.Α Ανόρθωση.


Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ν.Β.Α Ανόρθωση αφού απέκτησε τον έμπειρο σέντερ και δεινό σκόρερ Βασίλη Ντίκα.

Τελετή λήξης από τον Αιολικό



Την  Τετάρτη 26 Ιουνίου  2019 και ώρα 19.00 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης  του Αιολικού Βόλου  στο Κλειστό “ΒΑΚΗΣΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ” παρουσία των παιδιών της ακαδημίας ,των οικογενειών τους  και των μελών του συλλόγου.

Το πανόραμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος) 28-6-2019


Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Ειδικού Πρωταθλήματος  Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (2ος όμιλος) , η βαθμολογία και το πρόγραμμα: