Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Συνέχιση συνεργασίας με τον ιατρό Κομνό Γεώργιο για τον Φοίβο.


O Φοίβος ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας  για την νέα αθλητική χρονιά με τον ιατρό, ειδικευόμενο ορθοπαιδικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Γεώργιο Κομνό.

Ορισμοί Κριτών -Διαιτητών ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΜΙΝΙ Τρικάλων (7-9/06/2019)

Οι όποιες αλλαγές συμβαίνουν θα εμφανίζονται με γραμματοσειρά εντόνου κόκκινου χρώματος

Κώστας Σδράκας : «Έχω πλάνο για το ρόστερ της ομάδας»


Στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Ζυγός, “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”, μίλησε ο Κώστας Σδράκας. Ο τεχνικός των Ικάρων αναφέρθηκε στις προπονήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες στην ομάδα, για την πορεία των επαφών με παίκτες ενώ ξεκαθάρισε πως δεν μπορούν να βγουν από τώρα ασφαλή συμπεράσματα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ενισχύεται η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα - Δηλώσεις Σταύρου Κωτούλα


Ακόμη πιο ενισχυμένη αναμένεται να είναι φέτος η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς πλέον το Δ.Σ θα απαρτίζεται από 16 άτομα, έπειτα από την Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε.

Πρόγραμμα ειδικού πρωταθλήματος Ανόδου στο 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.


Το πρόγραμμα των αγώνων του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στο 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, έχει ως εξής:

Πρόγραμμα Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Γυναικών. (Ημέρες-ώρες)


Το πρόγραμμα των αγώνων του Ειδικού Πρωταθλήματος 2018-2019 για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (1o όμιλο), έχει ως εξής: 

Κλήση για προετοιμασία στην Εθνική Νέων Ανδρών (Ονόματα - πρόγραμμα φιλικών)


Η Εθνική Νέων Ανδρών θα αρχίσει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 (13-21/7, Τελ Αβίβ) τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Συνεχίζει στο τιμόνι της Νίκης Βόλου ο Μπάμπης Τουτουτζόγλου


Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου ,  Μπάμπης Τουτουτζόγλου, έκανε γνωστή την απόφασή του να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, ζητώντας ταυτόχρονα τη στήριξη του κόσμου.