Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Γ.Σ.Βόλου - Ανάληψη 84-48 (3η αγωνιστική Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ )

Ανώτερος ο Γ.Σ.Βόλου ολοκλήρωσε με νίκη τους αγώνες του στο θεσμό του κυπέλλου επικρατώντας της Ανάληψης, που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις,   με 84-48.

Στο final-4 του κυπέλλου Ανόρθωση-Ίωνας-ΑΟΤ . Αποτελέσματα - Βαθμολογία 3ης αγωνιστικής Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ .

Η Ανόρθωση  είναι η τρίτη ομάδα που πήρε την πρόκριση για το final-4 του κυπέλλου , μετά τον Ίωνα και τον ΑΟΤ  , που είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους  από την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο final-4 ο Ίωνας , 80-61 τον Αιολικό.

 

Με νίκη ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του κυπέλλου ο Ίωνας , που είχε πάρει την πρόκριση στο final-4 από την προηγούμενη αγωνιστική , επικρατώντας του Αιολικού με 80-61.

Δαναοί - ΑΕΤ 70-53 (3η αγωνιστική Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ) Φώτο

Θετική εικόνα έβγαλαν και πάλι οι Δαναοί στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι τους για τον 5ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ. Κέρδισαν με 70-53 την ΑΕΤ και ολοκλήρωσαν την πορεία τους με 2 νίκες και 1 ήττα τερματίζοντας στην 2η θέση του ομίλου.

Ένα σκαλοπάτι πριν το final -4 ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας, 72-65 τον Κεραυνό.

Έκανε το 3 στα 3 στο Κύπελλο η ομάδα της Ελασσόνας επικρατώντας το απόγευμα και του Κεραυνού με 72-65 και πλέον θα  διεκδικήσει την πρόκριση του στο final -4 σε αγώνα με τον πρώτο του 4ου ομίλου που είναι η ομάδα του Γ.Σ.Σοφάδων.

Ένα βήμα πριν το final -4 ο Γ.Σ.Σοφάδων 77-50 την ΕΑΛ

Για την 3η αγωνιστική του 4ου Ομίλου του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, ο Γ.Σ.Γόμφων  επικράτησε με 77-50 της ΕΑΛ και θα διεκδικήσει την πρόκριση του στο final -4 σε αγώνα με τον πρώτο του τρίτου ομίλου που είναι η ομάδα της Ελασσόνας.

Πέρασε στο Final 4 του κυπέλλου ο ΑΟ Τρίκαλα (φώτο)

Για δεύτερη σερί σεζόν, η ομάδα μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα θα είναι στο Final 4 του Θεσσαλικού κυπέλλου μπάσκετ.

Δηλώσεις Καλαμπάκου - Γαβριήλ μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου Λάρισα-Χαρίλαος Τρικούπης 92-70 (vid)

 

Δυνατό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις από την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory (Φώτο)

Στην πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη σεζόν 2020-21 η Λάρισα Bread Factory επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης με τελικό σκορ 92-70 (58-37). 

Tα φύλλα αγώνα του Κυπέλλου Ανδρών (Β’ Φάση, 1η αγωνιστική)

 
Ιωνικός, Κολοσσός και Λάρισα έγιναν οι πρώτες ομάδες που εξασφαλίζουν την πρόκριση στην 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών. Αναλυτικά: 

Αποτελέσματα Κυπέλλου Ανδρών 26/9 (Β’ Φάση, 1η αγωνιστική)

Στα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΕΣΚΑΘ: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες κυπέλλου στη μνήμη του Γκιοκάι Λέντζο



Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή Γκιοκάι Λέντζο για τον άδικο χαμό του. 

Ζωντανά στις 18:00 μέσω Live Streaming ο αγώνας Γ.Σ.Σοφάδων - ΕΑΛ (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

 

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων στη δύσκολη χρονιά λόγω covid 19,  θα βρίσκεται στο πλευρό των φιλάθλων καθώς με τη δημιουργία επίσημου site της ομάδας, θα έχει τη δυνατότητα να δείχνει ζωντανά όλους τους αγώνες του αντρικού τμήματος.

Ζωντανά στις 17:00 ο αγώνας κυπέλλου Ελλάδος ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory -Χαρίλαος Τρικούπης

Αναστάσης Σπυρόπουλος: «Η Λάρισα Bread Factory αποπνέει υγεία.»

Την 3η αγωνιστική χρονιά διανύει στην Λάρισα Bread Factory ο Αναστάσης Σπυρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο  παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδας εναντίον του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης όσο και για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις.

Ζωντανά στις 17:00 ο αγώνας Ίωνας - Αιολικός (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

 


Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο προς το δήμο Τρικκαίων από τον Γ.Σ. Γόμφων

Ο Γ.Σ. Γόμφων με ανακοίνωσή του ευχαριστεί το Δήμο Τρικκαίων για την  παραχώρηση ωρών προπονήσεων στην ομάδα στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης.