Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Πρώτη νίκη της Εθνικής Γυναικών στα φιλικά προετοιμασίας με 56-70 επί της Ιταλίας


Με όπλο την άμυνα και την Εβίνα Μάλτση σε πολύ καλή αγωνιστικά ημέρα η Εθνική Γυναικών σημείωσε την πρώτη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

Επικράτησε στη Ρώμη της Ιταλίας με 70-56 με την αρχηγό να σημειώνει 30 πόντους. Η Εθνική παρά τις απουσίες (Σωτηρίου, Λύμουρα και Φασούλα) είχε καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δείχνοντας θετικά στοιχεία.

ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: 2ο Καλοκαιρινό Εσωτερικό Τουρνουά


Η Ακαδημία μπάσκετ "ΤΙΤΑΝΕΣ" Αλμυρού ,θα πραγματοποιήσουν από 3-11 Ιουνίου , στο κλειστό Γυμναστήριο τού ΕΠΑΛ , το 2ο καλοκαιρινό εσωτερικό Τουρνουά. 

Πρόκειται για μια διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός και που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά όλων των ηλικιών να παίξουν μεταξύ τους και να χαρούν. 

Το τουρνουά θα γίνει σε 4 κατηγορίες:

Επιτυχημένη επέμβαση για τον Δημήτρη Νταλό του Ερμή Αγιάς


Ο Δημήτρης Νταλός , παίχτης του Ερμή Αγιάς ,  υπεβλήθη σήμερα με απόλυτη επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση, για αποκατάσταση χιαστού.

Η επέμβαση, την οποία ανέλαβε ο χειρουργός Μπασδέκης Γεώργιος , διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Η οικογένεια του Ερμή Αγιάς και όλος ο φίλαθλος κόσμος του εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Απόλλων Καρδίτσας: Το πρόγραμμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Γυναικών Ανόδου στην Α2 Εθνική


Το πρόγραμμα του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών, στον 2ο Όμιλο, είναι:

Τετάρτη 21 Ιουνίου
17.00 Απόλλων Καρδίτσας-Ν. Μουδανιά
18.45 Πανσερραϊκός-Απόλλων Πτ.
20.30 ΑΓΕ Πιερίας-Σχερία Κέρκυρας

Παρελθόν ο Μπάμπης Σακάρης απο τον πάγκο του Εθνικού Λάρισας



Ο Εθνικός Λάρισας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μπάμπη Σακάρη, και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αυτή θα ήταν μια τυπική ανακοίνωση ενός σωματείου που δεν θα συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή στις τάξεις του. Αλλά σε εμάς δεν ταιριάζει μια τέτοια ψυχρή ανακοίνωση.

Η Κική Δημητριάδου του Ολυμπιακού Βόλου στην προετοιμασία της Εθνική Νέων Γυναικών (Πρόγραμμα Ευρωπαϊκού U20)


Ξεκινά την προετοιμασία της για το Πανευρωπαϊκό η Εθνική νέων γυναικών.

Κλήθηκαν οι:
Γεροστεργίου, Καρακούλα, Τζιότζιου (Ηρακλής), Ντάνου (Άρης Πετρούπολης), Κατσαμούρη (Άρης), Θεοδώρου (ΓΣ Ηλιούπολης) , Στεφάνου (Εσπερίδες Καλλιθέας), Βιντσιλαίου Αγ., Βιντσιλαίου Στ . (Καλύβια), Δημητριάδου (Ολυμπιακός Βόλου) Κολλάτου, Καρλάφτη (Πρωτέας Βούλας) , Τσουκαλά (ΑΕΝ Κηφισιάς, Άμιλλα Τρίπολης) , Δανδουλάκη (Σπόρτιγκ), Τζουγκράκη (Μελίσσια) που θα πρέπει να βρίσκονται στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ την Δευτέρα 5/6/2017 και ώρα 16.30.

Ανανέωση με Λάμπρο Πρέκα και επιστροφή Σάκη Κουτίνα για τη Νίκη Βόλου


Ο Λάμπρος Πρέκας που οδήγησε τη Νίκη Βόλου στη Γ’ εθνική θα έχει την καθοδήγησή της και τη νέα περίοδο, μετά την – δίχως αργοπορία – συνάντηση και συμφωνία που υπήρξε με τη διοίκηση του συλλόγου. Ο προπονητής του βολιώτικου σωματείου έχει ήδη κάνει τις σχετικές υποδείξεις του προς τους ιθύνοντες, οι οποίοι από την πλευρά τους σπεύδουν να προβούν και στις πρώτες κινήσεις.