Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Οι ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης υπενθυμίζεται ότι για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ισχύουν οι παρακάτω καταληκτικές ημερομηνίες: 

Γ. Βλασσόπουλος: «Σημαντική εμπειρία για τα παιδιά»

Η Εθνική Εφήβων βρέθηκε από το +20 στο +2 στον αγώνα με την Πορτογαλία. Διαχειρίστηκε την κατάσταση έφτασε στη νίκη και αυτό είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βλασσόπουλος, θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τους νεαρούς διεθνείς.

Ζευγάρωσε τις νίκες η Εθνική Εφήβων, Πορτογαλία – Ελλάδα 63-70 (European Challenger) - Φώτο

Η Εθνική Εφήβων έκανε τη δεύτερη νίκη της στην 3η αγωνιστική του European Challenger στο Τελ Αβίβ με το 70-63 επί της Πορτογαλίας. Μεθαύριο (7/8, 21.00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα ομάδα του Ισραήλ.

Παραμένει παίκτης της Λάρισας ο DeVaughn Washington

Η ΚΑΕ Λάρισα επισημοποίησε την συνέχιση της συνεργασίας για ακόμα μία χρονιά με τον DeVaughn Washington.

Μια μεταγραφή και μια ανανέωση για τον Αστέρα.

Η τρίτη μεταγραφή για την φετινή περίοδο για την ανδρική ομάδα του Α.Ο  Αστέρα είναι γεγονός. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 23χρόνο ταλαντούχο αθλητή Φώτη Κολλάτο από τον ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Επένδυση με Αλεξιάδη από τον ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοίνωσε την προσθήκη του Αιμίλιου Αλεξιάδη στο ρόστερ της ανδρικής του ομάδας.

Αλλαγή στις προκηρύξεις της ΕΣΚΑΘ. (άρθρο 4 και 6)

Η  ΕΣΚΑΘ αποφάσισε την αύξηση των αθλητών που έχουν δικαίωμα να περιλαμβάνουν οι ομάδες στην 12αδα άνω των τριάντα δυο ετών (32) και την χρησιμοποίηση δερμάτινων μπάλων MOLTEN.

Ο Κώστας Τσικρίκης η τρίτη προσθήκη του Ερμή Αγιάς 2018.

 

Μετά τις μεταγραφές του Παπαρισούλη και του Αγορίτσα, ο Ερμής Αγιάς 2018 ανακοίνωσε την έναρξη της  συνεργασίας με το  νεαρό  Κώστα Τσικρίκη.

Ζωντανά στις 17:00 ο αγώνας Πορτογαλία-Ελλάδα (FIBA U18 MEN'S European Challenger 2021)

Βλασσόπουλος: «Είχαν μεγαλύτερη ενέργεια»

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε από τη Λιθουανία στο European Challenger που φιλοξενείται στο Ισραήλ, μία μέρα μετά τη νίκη στην παράταση επί της Εσθονίας σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Ήττα από την Λιθουανία για την Εθνική Εφήβων για το European Challenger (Φώτο)

Το κακό τρίτο δεκάλεπτο στοίχισε στην ελληνική ομάδα που ηττήθηκε από τη Λιθουανία με 85-69 στη 2η μέρα του European Challenger στο Τελ Αβίβ. Αύριο (5/8) στις 17.00 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία.