Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Έλυσε την συνεργασία και ευχαρίστησε τον Πρωτέα Γρεβενών ο Αριστοτέλης Πελίγκος.

Ο Αριστοτέλης Πελίγκος είπε τα δικά του "ευχαριστώ" μετά την λύση της συνεργασίας με τον Πρωτέα Γρεβενών και πλέον αναζητά τον επόμενο "σταθμό" στην καριέρα του.

Ξεκίνησε η μεταβατική περίοδος προπονήσεων του ΑΣ Καρδίτσας (Φωτορεπορτάζ)

Με αυξημένο ενδιαφέρον και το βλέμμα στο μέλλον ξεκίνησε η μεταβατική περίοδος προπονήσεων του ΑΣ Καρδίτσας

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τις επιχειρήσεις από τον ΑΣΚ.


Ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» απευθύνει ο Α.Σ.Καρδίτσας σε όλες τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα την προηγούμενη χρονιά, σε εκδήλωση που είναι προγραμματισμένη να γίνει την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 8 μ.μ. στο αναψυκτήριο του «Παυσιλύπου».

Προπονήθηκε με τη Νίκη Βόλου ο Lukas Lekavičius.


Η off-season είναι από τις πιο σημαντικές περιόδους προπόνησης για έναν αθλητή . Σε αυτό το διάστημα θα έχει χρόνο να αυξήσει τη δύναμη του, να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Συνεχίζει στο τιμόνι του Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» ο Στέφανος Μπελάγιας.

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέφανο Μπελάγια ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περχώρων «Γ. Πασιαλής», κάνοντας το πρώτο βήμα για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Πρόγραμμα αγώνων ΕΣΚΑΘ (3-5/7/2020)

Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΘ το πρόγραμμα  για το μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική και τους τελικούς Θεσσαλίας παίδων και κορασίδων.

Δυνατή ενίσχυση και στο τεχνικό τιμ του Tirnavos BC με την προσθήκη του Ανδρέας Παπαθανασίου.


Στο τεχνικό επιτελείο του τμήματος μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, προστέθηκε ο Ανδρέας Παπαθανασίου, ο οποίος θα καθοδηγεί το παιδικό τμήμα αναλαμβάνοντας επίσης την εποπτεία των τμημάτων της ακαδημίας μας, και θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή της αντρικής ομάδας Αχιλλέα Ζυγελόπουλο.