Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Το πανόραμα του Παγκόσμιου Κυπέλλου U19 (3/7/2019)


Η ήττα της Εθνικής Εφήβων U19 από τη Γαλλία την οδήγησε εκτός προημιτελικών. Θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-16 και θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη (5/7).

Γιάννης Καστρίτης: «Τα παιδιά έχουν τη στήριξή μας»


Ο Γιάννης Καστρίτης εξέλαβε ως ένα πολύτιμο μάθημα για την Εθνική U19 την ήττα με 77-46 από τη Γαλλία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αποκλείστηκε η Εθνική Εφήβων από τους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-19 . (Φωτορεπορτάζ)


Η Εθνική Εφήβων δεν τα κατάφερε, γνώρισε βαριά ήττα από τη Γαλλία με 77-46 στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19 και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-16 στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Ηράκλειο Κρήτης. Θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη στις 5 Ιουλίου.

Δεύτερη φιλική νίκη επί της Βουλγαρίας για την Εθνική Εφήβων U18


Η Εθνική Εφήβων U18 επικράτησε της Βουλγαρίας και στο δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο του τουρνουά «Κρι Κρι» που φιλοξενείται στις Σέρρες.

Με την Εθνική Παμπαίδων U15 στην Ιταλία ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου του Αίολου


Η Εθνική Παμπαίδων U15 (γεν.2004) βρίσκεται στην Ιταλία όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά Φιλίας (4-6/7) μαζί με τις Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία.

Ανανέωσε με τον ταλαντούχο Παναγιώτη Σπανόπουλο η Αναγέννηση Καρδίτσας


Η Δ.Ε. της Αναγέννησης  Καρδίτσας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό Βολιώτη αθλητή Παναγιώτη Σπανόπουλο  , ο οποίος συνεχίζει τις σπουδές του  στην πόλη της Καρδίτσας.

Νίκη στην παράταση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης


Η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε 86-82 της Ουκρανίας στην παράταση σε Διεθνές Τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη. Η ελληνική ομάδα αύριο έχει ρεπό και μεθαύριο (5/7) αντιμετωπίζει τη Σερβία.

Αήττητος ο Λυκούργος στο Πανελλήνιο Ενώσεων και ΤΕ ΕΟΚ Παίδων - Θετική εμφάνιση από Αλέξη (Φωτορεπορτάζ)


Συνεχίζεται στους Μολάους της Λακωνίας η τελική φάση των Πανελληνίων Αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ που διεξάγεται σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασιάς και την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με τον Αλέξη να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση με την ομάδα του "Λεωνίδα" σκοράροντας και 6 πόντους.

Ευχαριστήριο στον Γιώργο Λάππα από τον Ερμή Αγιάς


Η διοίκηση του Ερμή Αγιάς-Λάρισας ευχαριστεί τον Γιώργο Λάππα για τη συνεργασία που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ξεκίνημα για προετοιμασία της Εθνικής Νέων Γυναικών . Ποιες αθλήτριες κλήθηκαν


Την προετοιμασία της θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου (10π.μ., ΟΑΚΑ) η Εθνική Νέων Γυναικών  ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορία) που θα διεξαχθεί 3-11 Αυγούστου στην Πρίστινα του Κοσσόβου.


Αναχώρησε για Σκόπια η Μπενέκη με την Εθνική Νεανίδων Δηλώσεις Γερεουδάκη



Για την πόλη των Σκοπίων αναχώρησε σήμερα η Εθνική Νεανίδων προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄Κατηγορίας) που θα διεξαχθεί εκεί το διάστημα 5-14 Ιουλίου. 

Θ. Ριζούλης: «Δεν υπάρχει συμφωνία με την Κύμη»


Απάντηση σχετικά με την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ Ερμή Αγιάς και Κύμης για αγορά του ΑΦΜ της δεύτερης από την πρώτη και τη δημιουργία μιας νέας ομάδας με την επωνυμία Λάρισα BC, έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Αγιάς, Θ. Ριζούλης διαψεύδοντας  τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας λέγοντας κατηγορηματικά ότι προς το παρόν «δεν υπάρχει συμφωνία με την Κύμη», ωστόσο τόνισε ότι το θέμα παραμένει ανοικτό και ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν μετά τις εκλογές.

Στους "4" του Παγκοσμίου η Εθνική Κωφών Γυναικών


Την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, πανηγύρισε η Εθνική Κωφών Γυναικών, επικρατώντας με 57-44 της οικοδέσποινας Πολωνίας, στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ανακοίνωσαν Ρηγογιάννη οι Δαναοί.


Την ομάδα των Δαναών Τρικάλων θα ενισχύσει τη νέα αγωνιστική χρονιά , ο 21χρονος γκαρντ , Ορέστης Ρηγογιάννης.

Αποχαιρέτησε τον Ερμή Αγιάς ο Λάππας.


Παρελθόν μετά από  μια επιτυχημένη πορεία, αποτελεί για τον Ερμή Αγιάς ο Γιώργος Λάππας, που με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ευχαριστεί τον πρόεδρο Ριζούλη Θοδωρή, την  Διοίκηση , καθως και τους προπονητές και συμπαίκτες του.

Ευχαρίστησε Σπύρο Μαγκουνή ο Α.Σ.Καρδίτσας


Ο ΑΣΚ ευχαρίστησε  για την προσφορά του στο σύλλογο τον Σπύρο Μαγκουνή, ο οποιος μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην  Καρδίτσα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα  του Έσπερου Καλλιθέας

Στο τεχνικό τιμ του Α Ο Τρίκαλα οι Ζάχος-Τσιμούρτος


Το τμήμα μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα, συνεχίζει την περαιτέρω ενίσχυση και στελέχωση του δυναμικού του.

Μεταγραφή ουσίας με Μιχάλη Τζιάννη για τους Γόμφους.


Ο Γ. Σ Γόμφων ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Τζιάννη από την ομάδα των Δαναών . Ο νεαρός guard ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, κάνοντας μια καταπληκτική χρονιά σημειώνοντας  260 πόντους και 14 τρίποντα.

Δείτε ζωντανά στις 20:30 τον αγώνα Ελλάδα - Γαλλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19


Ζωντανά στις 14:00 Ελλάδα-Πολωνία για την πρόκριση στη τετράδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωφών Γυναικών.


Τρίτη μεταγραφή για τα Σουφλάρια ο Σπύρος Κορδάμπαλος.


Ο all time classic Σπύρος Κορδάμπαλος, γνωστός για τη μέχρι τώρα προσφορά του στο Θεσσαλικό basket αλλά και από τη θητεία του σε πολλές ομάδες, αποτελεί την τρίτη  μεταγραφή του Α.Ο.Σουφλάρια για την περίοδο 2019-2020!

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Α.Σ.Καρδίτσας με το Γιώργο Μαυρογιάννη


Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαυρογιάννη ευχαριστώντας τον παίκτη για την παρουσία του στην ομάδα.