Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

H Τίνα η χελώνα, μασκότ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2018


Συνεχίζει στον ΑΠ.Α.Σ. " Τα Φανάρια " ο Μάμμος.


Ο ΑΠ.Α.Σ. " Τα Φανάρια " μετά  τους δύο συνεχόμενους τίτλους με την ανδρική ομάδα , ανακοίνωσε την συνέχιση  της συνεργασίας του με τον Λαρισαίο προπονητή Θεόδωρο Μάμμο  για τρίτη χρονιά.

Νίκη της Εθνικής Νεανίδων επί του Ισραήλ με 29-38. Τι δήλωσαν Γερεουδάκης και Γασπαράτου


H Εθνική Νεανίδων επικράτησε του Ισραήλ με 29-38 για την 4η αγωνιστική του Β΄ ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία.

Δείτε ζωντανά στις 16:45 τον αγώνα Ισραήλ-Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β΄ κατηγορία)


Νέο Δ.Σ. στην Νίκαια 2012. Συνεργασία με Μιρέλλα Ταουσάνη


Γενική Συνέλευση και εκλογές διεξήχθησαν την Τετάρτη  1/8 στην Νίκαια 2012 , στην οποία  έγινε απολογισμός της χρονιάς με όλες τις δράσεις του συλλόγου ,  συζητηθηκαν  οι ενέργειες που θα ξεκινήσουν με την νέα χρόνια και τέλος είχαμε την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας απο την Νίκη Βόλου.


Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε ότι οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 είναι έτοιμες και ξεκίνησε  η διάθεση  στους φιλάθλους της ομάδας .

Ο Αποστόλης Καράσος στο τεχνικό τιμ του Ίωνα.


Το δεξί χέρι του προπονητή  Κατσαλή , θα αποτελέσει ο  Αποστόλης Καράσος , καθώς η ομάδα του Ίωνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας.

Συνεργασία με τον γυμναστή Φάνη Τσιτρούλη για τον Γ.Σ.Φαρσάλων.

Η ομάδα της Γ.Σ.Φαρσάλων συνεχίζοντας τις κινήσεις της για την ενίσχυση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα με στόχο να είναι πιο ανταγωνιστική την αγωνιστική σεζόν που πλησιάζει , ενέταξε τον πολύπειρο γυμναστή Φάνη Τσιτρούλη στο τιμ της με τις δυο πλευρές να δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένες για αυτή την εξέλιξη.