Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΑΕΛ: Ανανέωση και επίσημα της συνεργασίας με τον Τσούτσο Ν.


Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ ανακοινώνει την επισημοποίηση της παραμονής του Νίκου Τσούτσου στο ρόστερ της ομάδας μας για μία ακόμη χρονιά. Ο έμπειρος power forward έχει αποτελέσει μία απόλυτα σταθερή και αξιόπιστη λύση για την ΑΕΛ και έχει προσφέρει τα μέγιστα τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Η διοικούσα επιτροπή εύχεται και στον Νίκο υγεία ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει αυτά που αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννης Καστρίτης νέος προπονητής στα Τρίκαλα BC Aries


Τα Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνουν την συνεργασία τους με τον Γιάννη Καστρίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη.

Ο 34χρονος προπονητής από το 2012 ήταν πρώτος προπονητής στον Αρκαδικό και το 2015 τον οδήγησε στην Α1. Την περσινή σεζόν ήταν ο νεότερος προπονητής στην Basket League στο τιμόνι της ομάδας της Τρίπολης στην παρθενική της συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία.

Με Χάρη Φόρο η «πρώτη» των Τιτάνων Παλαμά

Με ταπεινότητα, διάθεση για δουλειά και σταδιακή οριοθέτηση στόχων παρουσιάστηκαν οι Τιτάνες Παλαμά στο πρώτο τους «ραντεβού» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για το ανδρικό τμήμα των Τιτάνων οι διακοπές έλαβαν τέλος χθες (22/8) το απόγευμα. Σύσσωμο το διοικητικό σχήμα, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, φορείς, προπονητικό τιμ, παίχτες και φυσικά οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο κλειστό του Παλαμά για να ξεκινήσουν από κοινού μία προσπάθεια που φέρνει και πάλι την ομάδα σε Εθνική κατηγορία.

Αναγέννηση Καλοχωρίου 3x3 basketball tournament


Η ομάδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου διοργανώνει για πρώτη χρονιά τουρνουά 3on3 το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26/8 στο Καλοχώρι.Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 18:00, οπότε καλό είναι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να βρίσκονται στο δημοτικό σχολείο στις 17:30.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  στο τηλέφωνο: 6948331774

Φωτορεπορτάζ από τις προπονήσεις στο 2ο Διεθνές Κύπελλο Κολινδρού (U15)

 
 

Πρώτη του Γ. Σ.Φαρσάλων για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Την Δευτέρα 22/8 πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων, η πρώτη προπόνηση του Γ. Σ.Φαρσάλων εν όψεις της νέας αγωνιστικής σεζόν που θα τον βρει στην Γ Εθνική κατηγορία.

Το παρών στην «πρώτη» έδωσαν σύσσωμοι οι παίχτες, το τεχνικό τιμ και η Διοίκηση των «μπλε» και αρκετοί φίλαθλοι .
Ο πρόεδρος της ομάδος κ. Λεωνίδας Γκόβαρης καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδος, ευχήθηκε υγεία και ζήτησε συνεχή και σκληρή δουλειά με σεβασμό από όλους.

Δηλώσεις παικτών , προπονητή και διοίκησης από την χθεσινή πρώτη της ΑΕΛ.


Παίκτες, προπονητής και διοίκηση έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει της ερχόμενης περιόδου, κατά την  χθεσινή πρώτη των «βυσσινί» .

 Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.
Αντώνης Τσαγκάλης: «Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι του ονόματος της ομάδας για φέτος, θα γίνουν κι άλλες προσπάθειες ώστε το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ να είναι γεμάτο. Μακάρι να είμαστε υγιείς και τυχεροί, για να κυλήσει όμορφα αυτή η χρονιά, ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Διοικητικά, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να φτάσουμε ψηλά. Ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, κι από εκεί και πέρα να κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις του ονόματος της ΑΕΛ.

Γ. Σ. ΦΑΛΑΝΗΣ: Έναρξη στις 29 Αυγούστου για το αντρικό τμήμα. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

"Σας ενημερώνουμε ότι αρχίζει η ακαδημία μας να λειτουργεί από 1η Σεπτεμβρίου για αγόρια και κορίτσια και η αντρική ομάδα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΘ μετά από διακοπή 12 ετών.
Η πρώτη προπόνηση του αντρικού τμήματος έχει οριστεί για τις 29 Αυγούστου και ώρα 19:00  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΛΑΝΗΣ ……ξαναερχόμαστε…
Το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι από τα δημοφιλέστερα αθλήματα και από τα πιο συναρπαστικά συνάμα. Τα μικρά παιδιά ενθουσιάζονται όταν έρχονται σε επαφή με το άθλημα γιατί τους δίνει την δυνατότητα να τρέξουν , να πηδήξουν , να συνεργαστούν , να φωνάξουν , να απογοητευτούν κ.λ.π. Η επιτυχία της επίτευξης ενός καλαθιού ενθουσιάζει τους πάντες , από ένα μικρό παιδί έως ένα ηλικιωμένο.