Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ν. Παπαντωνίου: "Μας περιμένει δύσκολο ματς σε μια δυνατή έδρα"


Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Γυμναστικού Λάρισας Φάρος για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Προμηθέα Πατρών τον οποίο και θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, (4.30μ.μ.) εκτός έδρας.

Διεξήχθησαν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Σκιάθου.(Φώτο)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τέταρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00 στο δεύτερο δημοτικό Σκιάθου,  η 3η Γενική Συνέλευση  για την ανάδειξη  του νέου Διοικητικού Συμβουλίου   του Γ..Σ.Σκιάθου.

Τα highlights του αγώνα Άρης-Ζιέλονα Γκόρα 70-64 για το Basketball Champions League


Άρης-Ζιέλονα Γκόρα 70-64 (Basketball Champions League)


Ο Άρης χρησιμοποίησε το πολύ καλό του πρώτο δεκάλεπτο για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Basketball Champions League στη Θεσσαλονίκη.

Ολυμπιακός-Γκορζόφ 69-50 (EuroCup Γυναικών)


Ο Ολυμπιακός έκανε την ευρωπαϊκή πρεμιέρα που ήθελε. Στην πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου του EuroCup Γυναικών, επιβλήθηκε στο ΔΑΚ Γλυφάδας της Γκορζόφ με 69-50, παρά την απουσία της Εβίνας Μάλτση (τραυματίστηκε στον αγώνα Κύπελλου με την Νίκη Λευκάδας).

Τρίκαλα BC Aries: Προπονήθηκε ο Βασιλειάδης - Τα εισιτήρια με Λαύριο


Το νέο απόκτημα των Τρικάλων BC Aries Κώστας Βασιλειάδης προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα και θα είναι στην διάθεση του για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Λαύριο.

Νεα τμήματα νηπιακής δραστηριότητας από τους Τιτάνες Παλαμά

Αναλυτικά:
"Δημιουργία νέων τμημάτων για το σύλλογό μας, αυτή τη φορά με βρεφονηπιακά μέλη, οι αυριανοί αθλητές-πρωταθλητές να μπαίνουν σε δράση δίνοντας βάση στον αθλητισμό μέσα απ το παιχνίδι.

Κρας-τεστ με Ηρακλή για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


 Το πρώτο του εντός έδρας ματς, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, δίνει το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, τον πολύ ισχυρό και φιλόδοξο Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

"Γ.Σ. Αγίου Κωνσταντίνου Λάρισας" η νέα ομάδα στον χώρο του μπάσκετ.


Μια νέα ομάδα στον χώρο του μπάσκετ θα κάνει επίσημα την εμφάνισή της στην πόλη της Λάρισας τη φετινή σεζόν.

5ο Τουρνουά "ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ " από τον B.C.Volos


Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος το  5ο Τουρνουά "ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ",  αφιερωμένο στην μνήμη του προέδρου του B.C.Volos που είναι συνδιοργανωτής μαζί με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου.

Σαριμπαλίδης: «Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε» - Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ΑΕΛ


Το ματς της πρεμιέρας και η βαριά ήττα από το Περιστέρι ανήκουν ήδη στο παρελθόν για την ΑΕΛ που συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου στην Τρίπολη κόντρα στον Αρκαδικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.