Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΛ - ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (φιλική αναμέτρηση) Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 17:00



Φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΑΕΛ και  Ερμή Αγιάς, που τυχαίνει να είναι το δεύτερο και για τις δυο ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του μπάσκετ , αύριο Σάββατο , στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων  για τα δύσκολα πρωταθλήματα της Α2 και Β' εθνικής αντίστοιχα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο κλειστό του Αλκαζάρ τελικά και όχι σε αυτό της Νεάπολης. όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής Α’ Φάσης κυπέλλου ΕΣΚΑΘ


Πρεμιέρα για το θεσμό του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ έχουμε το Σάββατο 10/9.
Για τους 3 πρώτους Ομίλους, οι αγώνες θα ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά οι αγώνες για τους υπόλοιπους πέντε ομίλους:

4ος Όμιλος
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
17:30 κλειστό Ελασσόνας................. Ελασσόνα – Γ.Σ. Διλόφου
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου
20:30 κλειστό Αγ. Θωμά ...................Εθνικός Λάρισας – Νίκαια 2012
Ρεπό: Sports Academy

Ξεκινάνε τα τμήματα υποδομής της Sports Agademy (Σ.Α.Λ.)


Ξεκινάνε την Δευτέρα 12/9 οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της SPORTS ACADEMY of LARISSA , στο κλειστό γυμναστήριο του 9ο δημοτικού σχολείου,

Στείλε το παιδί σου Μπάσκετ!!!Ο Αθλητισμός και το μπάσκετ είναι ζωή. Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία :
  • να αναδείξει τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του.
  • να αξιοποιήσει ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο του, διασκεδάζοντας με ασφάλεια.
  • να μυηθεί στα μυστικά του μπάσκετ και στις αρχές της συνεργασίας και ομαδικότητας.
  • να βελτιώσει την ατομική τεχνική και γενικά τις ικανότητες του στο μπάσκετ.
  • να αποκτήσει περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες για το άθλημα.

Έναρξη των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του Α.Ο.Αστέρα.

Καλούνται όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής καθώς και όσα καινούργια αγόρια & κορίτσια ηλικίας από 5 έως 16 ετών επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο μας, να βρίσκονται το Σάββατο 10-9-2016 στις 12.00 μ.μ στο 12ο Γυμνάσιο Λάρισας προκειμένου να ενημερωθούν για τις μέρες και ώρες ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού


Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή χρονιά. Η τιμή τους ορίστηκε στα 10 Ευρώ και ισχύει για 9 εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ και για τους εντός έδρας αγώνες του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ . 

Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.:Εκδόθηκαν οι κάρτες διαρκείας για τη νέα περίοδο


Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ανακοινώνει τη διάθεση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2016-17.
Οι διοίκηση του τμήματος μπάσκετ ευχαριστεί τον κ.Φώτη Παρδάλη και την εταιρία Flow Creative για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων διαρκείας (σχεδιασμός & εκτύπωση).

Έναρξη Ακαδημιών της Α.Ε.Τ (vid)


Έναρξη Ακαδημιών ΣΆΒΒΑΤΟ 10/09/2016 και ώρα 13:00:14:00 στο κλειστό της Μπάρας
BasketBall Star Kids AET BC Βασικός στόχος της δημιουργίας και της λειτουργίας των ακαδημιών basket της Α.Ε.Τ είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών αρχών του αθλήματος ,

Ξεκινά προπονήσεις η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (ΚΒΑ)


Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (ΚΒΑ), πιστή στο ραντεβού της κάθε χρόνο με όλους τους λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας, ξεκινά τις προπονήσεις για το 2016-2017. Όποιο κορίτσι ή αγόρι ηλικίας 5-17 ετών, επιθυμεί να γνωρίσει τα μυστικά του basketball μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, να αθληθεί και συνάμα να κάνει καινούργιους φίλους, μπορεί να επικοινωνήσει με τους καταξιωμένους καθηγητές φυσικής αγωγής που προπονούν τα τμήματα της ΚΒΑ στα εξής τηλέφωνα:

Ίδρυση νέας ομάδας στα Τρίκαλα (vid)

Ιδρύθηκε  νέα ομάδα μπάσκετ  στα Τρίκαλα από τον πρώην αρχηγό  της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων BC Γιώργο Φούντα και τον αδελφό του Φούλη, επίσης παίκτη του μπάσκετ.

Τα δύο αδέρφια δηλωσαν:

Πολυμελής παρουσία των Τρικάλων BC Aries στην κλήρωση του πρωταθλήματος


Πολυμελής ήταν η αντιπροσωπεία των Τρικάλων BC Aries στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket league που πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Palace στην Θεσσαλονίκη.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Φρύδας, ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης, ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας Γιώργος Παπαγεωργόπουλος και ο Έφορος Απόστολος Μπραχάλας.
Στο περιθώριο της κλήρωσης ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης συνάντησε τον πατέρα του νέου παίκτη της ομάδας Κέλσι Μπάρλοου, Κένι, ο οποίος ταξίδεψε και αυτός μαζί με τον γιο του στην Ελλάδα προκειμένου να παραστεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ.