Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Το πανόραμα της 2ης ημέρας του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων

 

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και οι επόμενοι αγώνες έχουν ως εξής:

Απόλλων Πτολεμαΐδας – Κρόνος Αγίου Δημητρίου 47-48 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Ο Κρόνος πήρε την πρώτη του νίκη στο τουρνουά καθώς επικράτησε με 48-47 του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. 

Παναθλητικός Συκεών – Παναθηναϊκός 43-40 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

 

Συνεχίζεται στην Καισαριανή η Τελική Φάση του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός». Ο Παναθλητικός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του, αυτή τη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό με 43-40. 

ΟΦΗ – Άμιλλα 58-62 (Πανελλήνιο Κορασίδων) Δηλώσεις-Φώτο

Δεύτερη μέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή. Η Άμιλλα πέτυχε την πρώτη της νίκη καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 62-58. 

Η 12άδα της Εθνικής Νεανίδων για το European Challenger

Για το Ηράκλειο αναχωρεί σήμερα η Εθνική Νεανίδων προκειμένου να πάρει μέρος στον Γ’ Όμιλο του European Challenger που θα διεξαχθεί 27/7-1/8 στο γήπεδο «Δύο Αοράκια».

Δείτε ζωντανά ΟΛΟΥΣ τους αγώνες για το 32ο Πανελλήνιο Κορασίδων.(2η μέρα)

 25/07, 15.00 Ο.Φ.Η. - ΓΕ ΑΜΙΛΛΑ 2000

Σωτηρίου: «Ο επίλογος δεν γράφτηκε όπως θα θέλαμε»

Ο επίλογος δεν ήταν αυτός που θα ήθελαν, αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι ένας επίλογος για πέντε από τους νεαρούς διεθνείς της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Μανουσέλης: «Το παρκέ λέει την αλήθεια»

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Σλοβενία που έδειξε πως είναι μια πραγματικά καλή ομάδα με παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Φωτορεπορτάζ του αγώνα Σπάρτακος - Κεραυνός 87-64 (Τελικός εφήβων Λάρισας)