Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Ανανεώσεων συνέχεια στον Πλατύκαμπο με Παναγιώτη Σπανό.


Ακόμη μια ανανέωση για τον Αετό Πλατυκάμπου με την διοίκηση να εξασφαλίζει την συνεργασία με τον Παναγιώτη Σπανό.

Ολοκλήρωσε το "μπάμ με Φάνη Παπακώστα ο A.Ο Καλαμπάκας


Τελικά ο Πρόεδρος του ΑΟΚ Σωτήρης Φαμίσης έκανε το "μπαμ" φέρνοντας  τον πολύπειρο center  Φάνη Παπακώστα στην Καλαμπάκα,   καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του , κλείνοντας έτσι ιδανικά τις διαπραγματεύσεις μετά την αποδέσμευσή του από την Νίκη Βόλου.

Έκλεισε με επιτυχία το 18ο τουρνουά 3on3 του Κένταυρου Ζαγοράς


Δελτίο τύπου για την επιτυχή ολοκλήρωση του 18ο τουρνουά 3on3 στη Ζαγορά εξέδωσε το Δ.Σ του Κένταυρου.

Επίσημα στην Δόξα Λευκάδας ο Θανάσης Τσιαβές.


Η Δόξα Λευκάδος μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Γιασσάρη, προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή  ανακοινώνοντας την συνεργασία με τον Λαρισαίο Θανάση Τσιαβέ όπως σας είχαμε ενημερώσει .(εδώ)

Προσθήκη με μέλλον η Ολυμπία Λάρισας με την Μοδέα (Φώτο)


Μία επένδυση για το μέλλον της εξασφάλισε η Ολυμπία Λάρισας , που ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελένη-Ντέβα Μοδέα από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δεν κατεβαίνει στην Β’ Εθνική το Ηράκλειο.


Το σωματείο Ηράκλειο ΟΑΑ ενημέρωσε εγγράφως την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την αδυναμία συμμετοχής του στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής της περιόδου 2018/19.

Ο Ρενάτο Χανέλι του Κεραυνού στο πανευρωπαϊκό U18 με την Εθνική Αλβανίας (vid)


Ο Ρενάτο Χανέλι παίχτης του Κεραυνού Λάρισας γεννημένος 5 Απριλίου το 2001, μετά την συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό U-16 που έγινε στην Ανδόρα με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας θα συμμετάσχει και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (FIBA U18 B DIVISION) που φέτος γίνεται στα Σκόπια.

Τον ταλαντούχο Σταμάτη Κρεμμύδα απέκτησε ο Αστέρας

Συνέχεια των μεταγραφών για τον Αστέρα Λάρισας που ανακοίνωσε την προσθήκη του Σταμάτη Κρεμμύδα που πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Αετού Πλατυκάμπου σημειώνοντας 170 πόντους με 17 τρίποντα.

Σαραντίδη και Πλατή ανακοίνωσαν οι Δαναοί.


Δύο ακόμη προσθήκες αθλητών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα μπάσκετ των Δαναών Τρικάλων.

Αναχώρηση για την Λετονία για την Εθνική Εφήβων


Η Εθνική Εφήβων αναχωρεί αύριο (26/7) με τελικό προορισμό την Λετονία, όπου θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (28/7-5/8).

Τουρνουά στη Σερβία για την Εθνική Παίδων με συμμετοχή του Τηλέμαχου Βησσαρίου (Πρόγραμμα-Ρόστερ)


Η Εθνική Παίδων αναχωρεί αύριο (26/7) το πρωί με προορισμό το Νόβι Σαντ, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί στην ίδια πόλη 10-18 Αυγούστου.