Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Το πανόραμα του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική Γυναικών (2ος Ομιλος)


Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της τρίτης ημέρας στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου στην Α2 Γυναικών (Βόρειος Όμιλος)


Αποτελέσματα-Βαθμολογία τρίτης ημέρας στο Ειδικό πρωτάθλημα Ανόδου στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής


Στο πλαίσιο του ειδικού πρωταθλήματος Ανόδου στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, που διεξάγεται στο ΚΓ «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι, τα αποτελέσματα της 3ης μέρας είναι:

Παναθηναϊκός - Ηράκλειο 82-54 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Γιάννη Σιούτη


Αήττητος συνεχίζει στο 45ο Πανελλήνιο Παίδων του Αγρινίου ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με και 82-54 του Ηρακλείου.

Το πανόραμα του Πανελλήνιου Παιδικού Πρωταθλήματος.


Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της τρίτης ημέρας του Πανελλήνιου Παιδικού Πρωταθλήματος.

Ιωλκία: Απέκτησε Γιάννη Κισκίνη - Συνεχίζει με Βασίλη Κοντάκη στον πάγκο


Με τον  Βασίλη Κοντάκη στον πάγκο  θα συνεχίσει και την καινούργια χρονιά η Ιωλκία , αφού οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και παράλληλα ήρθε να προστεθεί στην ομάδα και ο Γιάννης Κισκίνης που είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Βόλου για φέτος.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Καθένας πρέπει να δουλέψει για να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο»


Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τόνισε πως η Εθνική Ανδρών θα εκπροσωπηθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, εφόσον φυσικά προκριθεί, με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, η οποία όμως θα απαρτίζεται από παίκτες που θα έχουν συμβάλει στην πρόκρισή της στην τελική φάση.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ηράκλειο για το Πανελλήνιο Παίδων(3η Μέρα)


Πανιώνιος - ΔΕΚΑ 70-47 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Κώστα Μελέτη


Με εξαιρετική απόδοση στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 70-47 της ΔΕΚΑ στο μεγάλο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του 45ου Πανελληνίου Παίδων που συνεχίζεται στο Αγρίνιο.

Προμηθέας Πάτρας-Αρίων Ξάνθης 76-54 (Πανελλήνιο Παίδων) - Δηλώσεις Ανδρέα Κεσαπίδη


Την πρώτη του νίκη στο 45ο Πανελλήνιο Παίδων που συνεχίζεται στο Αγρίνιο πέτυχε ο Προμηθέας Πάτρας που επικράτησε με του Αρίωνα Ξάνθης στο πρώτο παιχνίδι της τρίτης μέρας.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Πανιώνιος - ΔΕΚΑ για το Πανελλήνιο Παίδων(3η Μέρα)


Ειδική προκύρηξη ΕΦΗΒΙΚΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωταθλήματος 2018-19


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΙΚΟΥ-ΠΑΙΔΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019

Σύμφωνα με τις διατάζεις του Ν.2725/99, του καταστατικού της Ε.Σ.ΚΑ.Θ καθώς και της Γενικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Κ 2018-2019

Χωρίζουν οι δρόμοι Αστέρα και Αποστόλη Μπίνα.


Χωρίς τον αρχηγό του  Αποστόλη Μπίνα θα είναι την νέα σεζόν ο  Αστέρας Λάρισας καθώς ανακοινώθηκε ότι χωρίζουν οι δρόμοι μεταξύ τους , με τον Αστέρα να δηλώνει ότι θα τιμήσει τον παίχτη σε ειδική εκδήλωση.

Τέλος εποχής στον Ερμή Αγιάς για Χαλκιά!!


Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος, αλλά καμία περίπτωση σίγουρα δεν είναι ίδια…
Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Άκη Χαλκιά, ο οποίος μετά από 20 χρόνια παρουσίας στον Ερμή Αγιάς, ήρθε η ώρα να χωρίσει τους δρόμους του με την ομάδα της καρδιάς του, έχοντας αποφασίσει να συνεχίσει σε ομάδα της τοπικής κατηγορίας την καριέρα του.

Τσούτσος-Αργυρόπουλος-Ακρίβος-Θέος πρωταθλητές με την Ελληνική Αστυνομία στο Πρωταθλήτρια Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το 2018


Πρωταθλήτρια Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το 2018 αναδείχθηκε η Ελληνική Αστυνομία στους αγώνες που διεξήχθησαν από 20 έως 22 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Περάματος, με την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση , ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το Πολεμικό Ναυτικό.

Δείτε ζωντανά ΤΩΡΑ τον αγώνα Προμηθέας Πάτρας-Αρίων Ξάνθης για το Πανελλήνιο Παίδων(3η Μέρα)


Μέχρι Δευτέρα 25/06 οι δηλώσεις συμμετοχής στις διοργανώσεις 2018-19



Υπενθυμίζεται σε όλα τα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Εθνικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, όπως και στα αντίστοιχα κύπελλα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ότι οι σχετικές δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 25/06, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Δείτε τον αγώνα Πάνθηρες Καβάλας - Νίκη Βόλου 36 - 60 για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική