Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ερμής Αγιάς 2018 - ΑΟ Σουφλαρίων 63-44 (κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Σ΄ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία , για την τελευταία αγωνιστική του 4ου  ομίλου του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, ο Ερμής Αγιάς 2018 επικράτησε στο γήπεδο του Πλατυκάμπου  του Α.Ο.Σουφλαρίων με σκορ 63-44.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα ΠΑΟΚ - Λάρισα B.C.


Φιλική επικράτηση επί του ΑΟΤ για τους Τιτάνες Παλαμά


Νικηφόρο για τους Τιτάνες Παλαμά  ήταν το φιλικό προετοιμασίας, που έδωσε εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα του Α.Ο.Τρίκαλα.

Φιλική νίκη στη Μελίκη για τον Αίολο Τρικάλων.


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην ΜΕΛΙΚΗ   την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ανάμεσα στην ΜΕΛΙΚΗ και τον ΑΙΟΛΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ η ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ επικράτησε με 74-77 σε ένα ματς που ήταν δυνατό σε όλη την διάρκεια  του.

Φιλική ήττα των Ικάρων από την Αναγέννηση Καρδίτσας.


Χωρίς τον Νίκο Κατσαρέ που έμεινε στα πιτ λόγω τραυματισμού και με τον Σωτήρη Γκιουλέκα να κάθεται στον πάγκο στο 2ο ημίχρονο εξαιτίας ενοχλήσεων, οι Ίκαροι έχασαν στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 88-71, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Τα φύλλα αγώνα της Β' Εθνικής (6/10/2019)


Οι αγώνες αναλυτικά:

Με το… δεξί ξεκίνησε ο Γ.Σ.Φαρσάλων : 71-82 την Ευκαρπία (Β' Εθνική)


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής  ο Γ.Σ.Φαρσάλων, καθώς επικράτησε  εκτός έδρας με 71-82 της Ευκαρπίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος .

Aποτελέσματα - Βαθμολογία Β’ Εθνική (6/10/2019)


Τα αποτελέσματα της Β' Εθνικής  Ανδρών, είναι:

Νέος Κεραυνός Λάρισας - Sports Academy 66-75 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Μετά από ένα πολύ όμορφο αγώνα που κρίθηκε στην παράταση , η Sports Academy επικράτησε του Ν. Κεραυνού , που αγωνίζεται μια κατηγόρια παρακάτω,  με 66-75 (64-64 κ.α.) και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση , από τον 3ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, πίσω από τον πρωτοπόρο Αμπελώνα .

Ίκαρος Νεάπολης - Μύτικας Λάρισας 36-80 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Ο Μύτικας έκανε την τρίτη του νίκη στην πρώτη φάση του κυπέλλου Θεσσαλίας, επικρατώντας του Ικάρου Νεάπολης με 36-80 και πήρε την πρόκριση στον 5ο όμιλο ,  τερματίζοντας στην δεύτερη  θέση πίσω από την ΑΕΛ.

Λάρισα B.C.: Κοντά στην απόκτηση του Νταρνέλ Χάρις.


Σε αλλαγή ξένου παίκτη προχωράει η Λάρισα, μόλις μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League.

Τα αποτελέσματα και τα φύλλα αγώνα του Κυπέλλου Γυναικών (Β’ Φάση, 6/10) Συνεχής ενημέρωση.


Για την Β’ Φάση του Κυπέλλου Γυναικών είχαμε:

ΓΣΕ Ελασσόνας - Νίκαια 2012 55-77 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Εύκολη αποστολή είχε η Νίκαια 2012 για την τελευταία αγωνιστική στον 6ο όμιλο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, επικρατώντας εκτός έδρας της Ελασσόνας  με το επιβλητικό  55-77,  σε ένα ματς που της έδωσε και τυπικά την πρωτιά στον όμιλο.

Τα ζευγάρια του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στη Φάση των "16"

Μετά την ολοκλήρωση της Α' Φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, σύμφωνα με πληροφορίες του billkara.blogspot, τα ζευγάρια τα οποία βγήκαν για τη Β' Φάση  είναι τα εξής;

ΑΕΒ Διμηνίου - Ανόρθωση Βόλου 35-97 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Αήττητη ολοκλήρωσε η Ανόρθωση τους αγώνες της Α΄φασης του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ,  επικρατώντας της ΑΕΒΔ , που κατεβαίνει με το παιδικό στο Κύπελλο,   με σκορ 35-97 και πέρασε ως πρώτη από τον 1ο όμιλο στην επόμενη φάση .

Γ.Σ. Αγριάς - Ανάληψη Βόλου 82-71 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Στον τελευταίο αγώνα του 2ου ομίλου του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά , καθώς η διαφορά ήταν στους 3 πόντους 2,5 λεπτά πριν το τέλος, η Αγριά νίκησε 82-71 την Ανάληψη  και προκρίθηκε ως δεύτερη μαζί με τον Αλμυρό στην επόμενη φάση.

ΑΟ Καλαμπάκας - ΑΕΤ 62-53 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)

Η Καλαμπάκα ήταν αυτή που πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τους "16" του κυπέλλου Θεσσαλίας ,  από τον 7ο όμιλο, επικρατώντας της ΑΕΤ με σκορ 62-53.

Γ.Σ. Νίκαιας - Σπάρτακος Λάρισας 82-94 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ) φώτο

Σ΄ενα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι, ο Σπάρτακος ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την νίκη πρόκριση στους 16 του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, επικρατώντας στο κλειστό Ι. Πατάκης του Γ.Σ.Νίκαιας με σκορ 82-94, τελειώνοντας αήττητος τους αγώνες της πρώτης φάσης στον 4ο όμιλο.

Πρώτος και αήττητος ο Γ.Σ.Αμπελώνα στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Ο Αμπελώνας χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα , έκανε το 4 στα 4 στο θεσμό του κυπέλλου, και πήρε την πρωτιά στον 3ο όμιλο , επικρατώντας και του Φοίβου με σκορ 71-52.

Ελευθεριακός - Αιολικός Βόλου 47-59 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ)


Ο Αιολικός Βόλου  στηριζόμενος για ακόμα μια φορά στους έφηβους και παίδες επικράτησε του Ελευθεριακού με 47-59, για την τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο του κυπέλλου της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Στιγμιότυπα και δηλώσεις από τον αγώνα ΑΣΚαρδίτσας - Παγκράτι 87-77