Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ήττα από την Μεγάλη Βρετανία με 60-67 για την Εθνική Νεανίδων.


Η Εθνική Νεανίδων γνώρισε την ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία με 60-67 σε αγώνα κατάταξης (θέσεις 9-12) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία. Πλέον η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την 11ηθέση απέναντι στο Λουξεμβούργο (12/8, 15.15).   

Ήττα στο καλάθι από το Ισραήλ για την Εθνική Παμπαίδων.


Η Εθνική Παμπαίδων ηττήθηκε 64-62 από το Ισραήλ στον μικρό τελικό του τουρνουά BAM L’ Alqueria που ολοκληρώνεται σήμερα στην Βαλένθια.

Φιλική νίκη επί της Φιλανδίας με 68-73 για την Εθνική Κορασίδων


Η Εθνική Κορασίδων επιβλήθηκε της Φινλανδίας στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες στο αθλητικό κέντρο Σούσι, ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16.

Ήττα από την Τουρκία με 74-79 για την Εθνική Παίδων παρά την καλή εμφάνιση του Βησσαρίου(Φώτο)


Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Τηλέμαχου  Βησσαρίου που ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ελληνικής ομάδας με 13 πόντους , η  Εθνική Παίδων ηττήθηκε από την Τουρκία 79-74 στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 και αύριο θα αντιμετωπίσει την Κροατία στην τρίτη και τελευταία μέρα της φάσης των ομίλων. Όλα αυτά περιμένοντας και τα νέα για τον τραυματισμό του Αναστάση Κωστόπουλου.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξεκίνημα στις 1/9 για τις ακαδημίες με υπεύθυνη την Ιωάννα Ράμμου .


Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Η μεγάλη παράδοση του Ολυμπιακού Βόλου στο βολιώτικο μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο μεγάλος σύλλογος της πόλης μας οργανώνεται και εκτός της αντρικής ομάδας που αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ και πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και θ’ αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και της γυναικείας που θα παίξει στην Α2 Εθνική κατηγορίας, συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.

Ξεκίνημα στις 27/8 για τους Τιτάνες Παλαμά - Ενίσχυση του προπονητικού team με Τσίγκα-Παπακωνσταντίνου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας μας, αυτή τη φορά με την προσθήκη του ΣΑΒΒΑ ΤΣΊΓΚΑ στη θέση του βοηθού προπονητή και του ΑΚΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ στη θέση του γυμναστή της ανδρικής ομάδας.

Ηττα με 45-66 από την Ισπανία Κόκκινη για την Εθνική Παμπαίδων (φώτο)


Η Εθνική Παμπαίδων ηττήθηκε από την Ισπανία (Κόκκινη) 45-66 στον προτελευταίο αγώνα του τουρνουά BAM L´ Alqueria. Το απόγευμα θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης.

Δείτε ζωντανά στις 14:45 τον αγώνα Ελλάδα-Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Παίδων


Δείτε ζωντανά στις 21:15 τον αγώνα Ελλάδα-Μεγάλη Βρετανία για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων (Β΄ κατηγορία)


Κλείνει το ρόστερ με Γιάννη Ευτυχίδη ο Ίωνας.

Συνέχεια των μεταγραφών για τον Ίωνα καθώς ανακοίνωσε την προσθήκη του Γιάννη Ευτυχίδη.
Ο Ευτυχίδης  λογικά θα είναι και η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ  του Ίωνα και του  προπονητη Λευτέρη Κατσαλή για την καινούργια χρονιά .

Το Πανόραμα του Ευρωπαϊκού Παίδων.


Η Εθνική Παίδων ξεκίνησε στο Ευρωπαϊκό Παίδων με νίκη επί της Γερμανίας στην παράταση.

Η Μεγάλη Βρετανία αντίπαλος της Εθνικής Νεανίδων για τις θέσεις 9-12 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η Μεγάλη Βρετανία είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Νεανίδων (11/8, 21.15) στους αγώνες κατάταξης (θέσεις 9-12) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Β΄ κατηγορία) που διεξάγεται στην Αυστρία.