Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Δηλώσεις μετά τον αγώνα Καστοριά - Α.Σ.Καρδίτσας (Α2 Εθνική)


Νέοι Γ.Σ.Φαρσάλων - Νέοι Τιτάνων Παλαμά 62-63 ( U-21 ΕΣΚΑΘ)

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι πραγματικό ντέρμι , που έγινε σήμερα στο κλειστό των Φαρσάλων , οι νέοι Γ.Σ.Φαρσάλων και Τιτάνων Παλαμά, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με τελικό νικητή της αναμέτρησης τους φιλοξενουμενους με σκορ 62-63, μετά από αριστερό lay-up του Σωτήρη Φαλιάκη, στην εκπνοή του αγώνα.

Τουρνουά στην Αμφίκλεια για την Εθνική Παμπαίδων


Η Εθνική Παμπαίδων U14 παίρνει μέρος σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Αμφίκλεια.

Τα φύλλα αγώνα των Play Off & Play Out της Α2 Εθνικής (18/5/2019)


Η Καστοριά επικράτησε 72-52  της Καρδίτσας και με 3-1 νίκες προκρίθηκε στην τελική φάση των play off ανόδου της Α2 Ανδρών. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες τον Ηρακλή, ο οποίος έχει προβάδισμα με 2-0 λόγω των νικών του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. 

Φινάλε στη χρονιά με ήττα στην Καστοριά για τον ΑΣΚαρδίτσας.


Η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του Α.Σ.Καρδίτσας ολοκληρώθηκε τελικά με ήττα στο κλειστό «Δημήτρης Διαμαντίδης» από την Καστοριά με σκορ 72-52

Αποτελέσματα Play Off και Play Out Α2' Εθνικής (18/5/2019)


Ολοκληρώθηκε σήμερα η 2η αγωνιστική για τα Play Off και Play Out στην Α2 ανδρών με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Σεμινάριο προπονητών " ΚΑΡΔΙΤΣΑ 2019"


Σημαντικό σεμινάριο προπονητικής Μπάσκετ θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά το διήμερο 31Μαΐου και 1 Ιουνίου, το οποίο συνδιοργανώνουν  ΕΟΚ , ΣΕΠΚ , ΕΣΚΑΘ, Τιτάνες Παλμά και Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. με ομιλητές τους  Κώστα Μίσσα , Ηλία Παπαθεοδώρου και Δημήτρη Ξουρίδα.

Τα σενάρια για ανόδους και αγώνες κατάταξης στις Εθνικές κατηγορίες. Πιθανό μπαράζ Ικάρων Τρικάλων-Αίαντα Ευόσμου.


Η αλήθεια είναι ότι το αγαπημένο μας άθλημα τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί από πάρα πολλά  προβλήματα τα οποία βέβαια τα έχουν δημιουργήσει  οι ίδιοι που το υπηρετούν .