Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Η τελετή λήξης η καλύτερη πεντάδα, η πρώτη σκόρερ και η MVP της Τελικής Φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Φώτο)


Οι ομάδες παρατάχθηκαν στο παρκέ του ΔΑΚ Νέου Ρυσίου. Στην πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης Δαμουλάκη Γεωργία το αναμνηστικό παρέδωσε ο κ. Βακαλόπουλος Μιχάλης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Η τελετή λήξης ο πρώτος σκόρερ, η καλύτερη πεντάδα και ο MVP του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. (Φώτο)

Με τις τιμητικές απονομές ξεκίνησε η τελετή λήξης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Νεολαίας-Εθελοντισμού Αθανάσιο Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη με τον γενικό γραμματέα της, Παναγιώτη Τσαγκρώνη να κάνει τις απονομές.

Πρωταθλητής Ελλάδος στις Νεάνιδες ο ΓΣ Ηλιούπολης - Το πανόραμα των αγώνων του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ημέρας των αγώνων της Τελικής Φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης, τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία του τουρνουά έχουν ως εξής:

Παναθλητικός – Πρωτέας Βούλας 60-40 . (Πανελλήνιο Νεανίδων)

Στον τελευταίο αγώνα το αποτέλεσμα του οποίου καθόριζε τη 2η και 3η θέση στην Τελική Φάση του 35ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξήχθη στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης, ο Παναθλητικός Συκεών επικράτησε του Πρωτέα Βούλας με 60-40.


 

Πρωταθλητής Ελλάδος στους εφήβους ο Ολυμπιακός - Το πανόραμα των αγώνων του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων

  

Μετά την ολοκλήρωση της τελετυταίας ημέρας των αγώνων της Τελικής Φάσης του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στο ΚΓ της ΧΑΝΘ, τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία του τουρνουά έχουν ως εξής:

ΔΕΚΑ – ΑΣΠ Προμηθέας 57-82 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Εφήβων)

Στο τρίτο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε με 82-57 της ΔΕΚΑ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. 

Ζωντανά στις 16:00 ΔΕΚΑ – ΑΣΠ Προμηθέας (48ο Πανελλήνιο Εφήβων)

Ζωντανά στις 16.00 Παναθλητικός ΑΕΣ – ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας (35ο Πανελλήνιο Νεανίδων)

ΑΠΑΣ Τα Φανάρια – ΑΟ Λεύκιππος Ξαν. 43-75 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Εφήβων)

Στο δεύτερο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, ο Λεύκιππος Ξάνθης επικράτησε με 75-43 των Φαναριών Νάξου. 

Πελασγός – ΟΑ Χανίων 24-75. Δηλώσεις (Πανελλήνιο Νεανίδων)

Τα Χανιά επικράτησαν με 75-24 του Πελασγού Μεγαλόπολης και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που ολοκληρώνεται σήμερα στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης. 

ΓΣ Περιστερίου – Ολυμπιακός ΣΦΠ 60-66 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Εφήβων)

Στο πρώτο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 66-60 του Περιστερίου και κατέκτησε αήττητος τον τίτλο. 

Ζωντανά στις 13:00 ΑΠΑΣ Τα Φανάρια – ΑΟ Λεύκιππος Ξαν. (48ο Πανελλήνιο Εφήβων)

Ζωντανά στις 13.00 ΚΟΜ Πελασγός – ΟΑ Χανίων (35ο Πανελλήνιο Νεανίδων)

ΓΣ Ηλιούπολης – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 57-58 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Νεανίδων)

Η Ηλιούπολη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου. 

Ζωντανά στις 10:00 ΓΣ Περιστερίου – Ολυμπιακός ΣΦΠ (48ο Πανελλήνιο Εφήβων)

Ζωντανά στις 10.00 ΓΣ Ηλιούπολης – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (35ο Πανελλήνιο Νεανίδων)

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 4ης ημέρας του Πανελληνίου Εφήβων.

  

Μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης ημέρας των αγώνων της Τελικής Φάσης του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στο ΚΓ της ΧΑΝΘ, τα αποτελέσματα, οι επόμενοι αγώνες και η βαθμολογία του τουρνουά έχουν ως εξής:

Προμηθέας – ΑΠΑΣ Τα Φανάρια 75-31 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Εφήβων)

Στο τελευταίο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη ΧΑΝΘ, ο Προμηθέας Πάτρας νίκησε τα Φανάρια Νάξου με 75-31. 

Αποτελέσματα - Βαθμολογία 4ης ημέρας του Πανελληνίου Νεανίδων.

Μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης ημέρας των αγώνων της Τελικής Φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης, τα αποτελέσματα, οι επόμενοι αγώνες και η βαθμολογία του τουρνουά έχουν ως εξής:

Πρωτέας Βούλας – ΚΟΜ Πελασγός 60-45 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Νεανίδων)

Ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε 60-45 του Πελασγού Μεγαλόπολης στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 35ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στο ΔΑΚ Νέου Ρυσίου του Δήμου Θέρμης.