Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Αποτελέσματα final four του Basketball Champions League

Αποτελέσματα
Λούντβιχσμπουργκ - Μονακό .....................65-87
AEK - Μούρθια....................................,.......77-75

Τιτάνες Αλμυρού - Γ.Σ.Σκιάθου 35-56 (Παμπαίδων Μαγνησίας)


Τιτάνες Αλμυρού - Γ.Σ.Σκιάθου ....35-56
Δεκάλεπτα: 9-11, 16-28, 24-43, 35-56
Τιτάνες Αλμυρού(Φλεβάρης) Μεσίτσας, Λατζώνης , Χατζελας, Βανικιώτης , Αλεξάνδρου , Θεοδωράκης , Τσερρίκου , Νάνος , Μαντζωρας , Μπούση , Κολοκυθάς, Τσιγάνης.
Γ.Σ.Σκιάθου: (Κρίτσαλος) Λανι, Ρίκα Ρ., Πεζάτος, Άννης, Μακαρατζής, Στραβοκώστας, Τσάκα, Τσαπρούνης , Μπρεγκου, Πάντος, Κοφινάς, Αιβαλιώτης, Ντότσι, Σταματίου, Σανιδάς.

Εσωτερικό Τουρνουά "ΑΓΙΟΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΕΛΕΝΗ" από τον Γ.Σ.Φαλάνης


Γ.Σ.ΦΑΛΑΝΗΣ διοργανώνει για  2η χρονιά το τουρνουά  μπάσκετ και βόλλεϊ μικρών ηλικιών για αγόρια και κορίτσια "ΑΓΙΟΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΕΛΕΝΗ" σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Φαλάνης  του Δήμου Λαρισαίων στις 19 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο Φαλάνης .

Ανανέωσε με τους Δαναούς ο Μιχάλης Τζιάννης


Για δεύτερη σερί σεζόν, ο Μιχάλης Τζιάννης, θα ενισχύσει την ομάδα των Δαναών.

Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ: Αλλάζει ο σχεδιασμός μετά την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής



Αναγκαστικό ρεπό έχει η αγωνιστική δράση στην Α2 το Σάββατο, καθώς μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής, μετατίθεται η 30η και τελευταία αγωνιστική για το επόμενο Σάββατο 12 Μαϊου. Αιτία; Η δικαίωση του Α.Σ.Κ. στην ένσταση που είχε καταθέσει στον αγώνα του στην Καστοριά, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής της Α2 λόγω της επανάληψης του αγώνα Καστοριά-Α.Σ.Καρδίτσας


Όπως ήταν λογικό η απόφαση να επαναληφθεί η αναμέτρηση της Καστοριάς με την Καρδίτσα, και ο ορισμός της για την Τετάρτη 9/5, έφερε αναστάτωση τόσο στις ομάδες, και ιδιαίτερα το Ψυχικό, το οποίο διαμαρτυρήθηκε με επιστολή που έστειλε στην ομοσπονδία.