Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ο Μαρινάκης φτιάχνει γήπεδο μπάσκετ!


Σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου της Θύρας 7.
Συγκεκριμένα, τόνισε ότι στα άμεσα σχέδια του είναι η δημιουργία κλειστού γηπέδου (μπάσκετ και βόλεϊ) και κολυμβητηρίου, δίπλα στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Μια ιστορική εξαγγελία έκανε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνδέσμων της Θύρας 7! Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, μετά από ερωτήσεις των φιλάθλων, αποκάλυψε ότι στα άμεσα σχέδια του είναι να δημιουργήσει ένα κλειστό γήπεδο (μπάσκετ – βόλεϊ) και ένα κολυμβητήριο σε οικόπεδο ακριβώς δίπλα στο Καραϊσκάκη!

Μαζί με το Ναό του ποδοσφαίρου θα ζει και η καρδιά των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Το όνειρο του κυρίου Μαρινάκη είναι να γεμίσουν οι χώροι γύρω από το Καραϊσκάκη με παιδιά, τα οποία θα γίνονται καλύτεροι αθλητές και καλύτεροι άνθρωποι, μέσα από τα τμήματα υποδομών, αλλά και τις πρώτες ομάδες, όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση, η οποία θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το πιο σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο της Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργήσει έναν αθλητικό πολυχώρο, στα πρότυπα μεγάλων εγκαταστάσεων των πιο προηγμένων αθλητικά χωρών!

Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε για το ζήτημα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνδέσμων:

“Είναι ένα όνειρο για όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Και μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζετε. Όπως έχετε καταλάβει μου αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια. Σύντομα λοιπόν, έξω από το Καραϊσκάκη, θα δείτε πως τα όνειρα για το να γίνεται ο Ολυμπιακός διαρκώς μεγαλύτερος, εμείς τα κάνουμε πράξη. Με προγραμματισμό και καθημερινή δουλειά! Για τον Σύλλογο και το μέλλον του. Για τους αθλητές και για τα μικρά παιδιά!”

ΠΗΓΗ: http://www.eurohoops.net/

Διαμαντίδης: "Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα"


Η Καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη ολοκληρώθηκε φέτος, με τον Παναθηναϊκό να αποχαιρετά τον αρχηγό και παίκτη - σύμβολο της "χρυσής" δεκαετίας που πέρασε. Ο "Μήτσος" αποφάσισε να γράψει τον επίλογο στο παρκέ, ενώ αποχαιρέτησε τον κόσμο του "τριφυλλιού" μέσω επιστολής που δημοσιεύτηκε στην "Πράσινη".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
"Αγαπητοί μου φίλοι,
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε στα 12 χρόνια που φόρεσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ζήσαμε πολλά, οι χαρές ήταν μεγάλες και όπως έχω πει ξανά, αισθάνομαι ευλογημένος για όλα αυτά που περάσαμε.
Είχαμε όμως και δύσκολες στιγμές και είναι πολύ σημαντικό πως εσείς ήσασταν πάντα δίπλα στην ομάδα. Και αυτό πρέπει να κάνετε πάντα. Η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα, όλοι μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά η ομάδα μένει.
Για μένα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να σταματήσω και να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Δεν χρειάζεται να στενοχωριόμαστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τη στήριξη που δείξατε όλα αυτά τα χρόνια".

ΠΗΓΗ: http://www.sport24.gr/

Παγκορασίδων: Προετοιμασία για το τουρνουά Φιλίας. Ποιες κλήθηκαν


Η Εθνική Παγκορασίδων αρχίζει την προετοιμασία της για το τουρνουά Φιλίας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μελίγια (8-10/7). Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί στις 22 Ιουνίου στην Αταλάντη. Οι παίκτριες που καλούνται για την προετοιμασία είναι οι:
Ιωάννα Κρίμιλη (2001, Εργοτέλης), Σαββίνα Κάραλη (2001, Πρωτέας Βούλας), Ολυμπία Σακελλαρίου (2002, ΑΕ Ν. Κηφισιάς), Μαρία Σεμερτζάκη (2001, Εργοτέλης), Μαρία Βαντσιούρη (2001, Άρης), Ευαγγελία Νάτσκου (2002, Έσπερος ΑΟΠΑ), Βάσια Παπαμαρκάκη (2001, ΟΦΗ), Ευαγγελία Κοντραφούρη (2001, Φάρος Κερατσινίου), Μαρία Αθανασιάδου (2001, ΠΑΟΚ), Ιωάννα Χατζηλεοντή (2002, Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Χρυσάνθη Μπενέκη (2001, Τιτάνες Παλαμά), Άννα Τσιλιμπάρη (2001, Αθηναϊκός), Αντιγόνη Θεοδώρου (2002, ΠΑΟΚ), Γεωργία Τριανταφύλλου (2002, ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου), Βαρβάρα Ρεκουνιώτη (2001, Πανελευσινιακός), Σύνθια Εζέτζα (2001, Παναθηναϊκός), Λιλιάνα Καρακασίδου (2001, Φάρος Κερατσινίου), Φιλίππα Γούλα (2002, Εύνοικος), Παρασκευή Αγγελοπούλου (2001, Εύνοικος), Ελισάβετ Μπουντούρη (2002, Π. Φάληρο).

Προπονητής: Ελένη Μίχα
Β. Προπονητής: Χρήστος Γκογκάκης


ΠΗΓΗ:basket.gr

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ 2002


Σε μία λιτή και «ζεστή» εκδήλωση, δεκάδες παιδιά των Ακαδημιών του Α.Ο.Φοίβος, μαζί με τους γονείς τους, είπαν «αντίο» στη φετινή χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο
Η τελετή λήξης των ακαδημιών τόσο του μπάσκετ όσο και του βόλει για την περίοδο 2015-16 έγινε μέσα σε κλίμα χαράς, ικανοποίησης και διασκέδασης. Η εκδήλωση, διεξήχθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (15/6) με την συμμετοχή παιδιών της ακαδημίας οι οποίοι μαζί με τους γονείς τους, βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».
Παρόντος και του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, οι προπονητές-τριες των ομάδων ευχαρίστησαν τους γονείς τόσο για την στήριξη που παρείχαν στα παιδιά όσο και στην ομάδα την ίδια.
Στη συνέχεια έγιναν διάφοροι διαγωνισμοί και απονεμήθηκαν δώρα στους νικητές ενώ για όλους υπήρχε μπουφές "δροσιάς".
Στη συνέχεια, σε ένα παιχνίδι-έκπληξη, οι γονείς και τα μέλη του ΔΣ αντιμετώπισαν την ομάδα των κορασίδων με τελικό νικητή το άθλημα…(Εκεί, ο… ενθουσιασμός μίλησε και τα πιτσιρίκια γνώρισαν την νίκη από τους… μπαμπάδες & μαμάδες και το ΔΣ, ενώ μετά τη λήξη όλοι έγιναν μία παρέα, αντάλλαξαν ευχές και έδειξαν ότι το διασκέδασαν «με την ψυχή τους».
Αντίθετα στο μπάσκετ οι γονείς διαγωνίστηκαν σε ελεύθερες βολές και κατάλαβαν πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις καλάθι...
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
 

 

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/foivos2002