Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ανανέωσε με τους Δαναούς ο Σταύρος Μικαελιάν


Για τέταρτη σερί σεζόν, ο Σταύρος Μικαελιάν, θα ενισχύσει την ομάδα των Δαναών. καθώς συμφώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης και θα είναι ξανά στα παρκέ της Α1 ΕΣΚΑΘ με την Τρικαλινή ομάδα.

Ίκαροι Τρικάλων: Λύση συνεργασίας με τον β. φυσικοθεραπευτή Ζάχο Δημήτριο.


Η ομάδα των Ικάρων Τρικάλων ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον β. φυσικοθεραπευτή Ζάχο Δημήτριο.

ΚΑΣ Δεσκάτης- Kαλαμπάκα (Παμπαίδων Τρικάλων)

Σ΄ενα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο κλειστό της Δεσκάτης ,  η τοπική ομάδα επικράτησε της Καλαμπάκας  για το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚΑΘ.

Στον Κεραυνό ο Θάνος Μπάρμπας!!!!!


Την πρώτη του μεταγραφή για φέτος ανακοίνωσε ο Κεραυνός και συγκεκριμένα την συνεργασία με τον  ικανό σκόρερ και μπόμπερ Θάνο Μπάρμπα που την περυσινή περίοδο άνηκε στην ομάδα του Αστέρα.

Εγγραφές και Ανοιχτές Προπονήσεις από τη Νίκαια 2012.

Συνεχίζονται οι εγγραφές αλλά και οι ανοιχτές προπονήσεις για όλα τα τμήματα μπάσκετ των ακαδημιών της Νίκαιας 2012 μέχρι και  το τέλος Ιουνίου.

Την Τρίτη 18/6 η Media Day της Εθνική Εφήβων U19.


H Εθνική Εφήβων U19 βρίσκεται στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 29/6 ως 7/7.

Ο Α.Ο Κεραυνός στην Β΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων - Το ρόστερ της ομάδας (φώτο)


Μετά από εντατική προετοιμασία από τους προπονητές Πάκα Αντώνη και Παππά Γεώργιο, η ομάδα του Κεραυνού είναι πανέτοιμη για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων από 15-19 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη μεγάλη πρόκριση στη τελική φάση (Final 6).

Ανασυντάσσεται σε όλους τους τομείς το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Τυρνάβου!!!

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου , έναν από τους αρχαιότερους συλλόγους του νομού Λάρισας.

Συνεχίζει στο τιμόνι της Αγριάς ο Γιώργος Βλιώρας .


Ο Γιώργος Βλιώρας  θα είναι και την καινούρια χρονιά  προπονητής στην αντρική ομάδα μπάσκετ της Αγριάς καθώς οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν εκ νέου τη συμφωνία τους , με τη διοίκηση της Αγριάς να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Ίλτσογλου η Αγριά .


Έναν σημαντικό Βολιώτη καλαθοσφαιριστή προσέθεσε στο ρόστερ της  η Αγριά, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα , ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Πρόκειται για τον ικανό σκόρερ Γιώργο Ίλτσογλου που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό  Βόλου (Γ΄Εθνική).