Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Tα Highlights του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν 89-72 (Euroleague)


Αποτελέσματα -Βαθμολογία Euroleague (17/1/2020) Συνεχής ενημέρωση


Aποτελέσματα
Πέμπτη 16 Ιανουαρίου
Κίμκι - Ρεάλ Μαδρίτης  102-94

Ο Αλέξης Μανώλης στην προπόνηση με το κλιμάκιο Βορρά (γεν. 2005)

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 16:30, στο γήπεδο της Μίκρας Β’ , θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2005):

Μπόρσης-Δρυστέλλας-Γκαντής-Τίγκας-Στεφόπουλος στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεν. το 2006)

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παμπαίδων (γεννημένοι το 2006):

Στο κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων Πρέκας-Ιωάννου-Τριανταφύλλου


Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Μίκρας Β’, θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παρακάτω αθλητών για το κλιμάκιο Βορρά της Εθνικής Παίδων:

ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ : Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία - Με Elijah Thomas στην αποστολή.

Με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ για την αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΕΚΟ Basket League.

«Βασίλεψε» ο Α Σ Δαναοί Τρικάλων (φώτο)

Σε γνωστή  ταβέρνα των Τρικάλων στα μανάβικα, ο Α Σ Δαναοί Τρικάλων, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, για το ανδρικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου.

Δηλώσεις Κώστα Κομποδιέτα και Χρήστου Ζωιτσάκου για τον αγώνα Ανατόλια - Α.Σ.Καρδίτσας


Αυλαία πρώτου γύρου με ντέρμπι για τον Α.Σ.Καρδίτσας

Με ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς, ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, ο ΑΣΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ανατόλια, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα με τον ΑΟΤ από τον Γ.Σ.Σοφάδων


Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων καλεί τους φιλάθλους της περιοχής να δώσουν το παρόν στον κρίσιμο αγώνα το Σάββατο 18/1/2020 και ώρα 18:00 με αντίπαλο τον πολύ δυνατό ΑΟ Τρίκαλα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Καταγγελία των διαιτητών του αγώνα με ΣΚ Ιωαννίνων από τον Ολυμπιακό Βόλου


Η Δ.Ε του ανδρικού τμήματος καλαθοσθαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου προχώρησε σε καταγγελία στην ΚΕΔ των διαιτητών του αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με την ομάδα του ΣΚ Ιωαννίνων.

Έκοψε την πίτα της η γυναικεία ομάδα του Αιόλου. (φώτο)

Η γυναικεία ομάδα του Αιόλου χθες το βράδυ,  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της,  σε γνωστή ταβέρνα της πόλης , αλλά ταυτόχρονα έκανε και την παρουσίαση του ημερολογίου για το 2020,  έσοδα του οποίου  θα δοθούν στο σύλλογο Φλόγα .

Συνέχισε αήττητη η Φαλώρεια, 51-89 τα Trikala FBA (Εφηβικό Τρικάλων)


Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Φαλώρεια  επικράτησε του Φούντα  με σκορ 51-89,  για το εφηβικό πρωτάθλημα Τρικάλων.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Σ.Δ.Κ.Μ 18-19/1/2020


Οι ορισμοί των Διαιτητών του Σ.Δ.Κ.Μ. στα εθνικά πρωτάθλημα είναι οι εξής: