Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Αποτελέσματα-Βαθμολογία 3ης ημέρας του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων

  

Μετά την τρίτη μέρα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στο ΚΓ του Πανελληνίου, τα αποτελέσματα, οι επόμενοι και η βαθμολογία του τουρνουά έχουν ως εξής:

Ικαροι Σερρών-ΔΕΚΑ 46-76 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Παίδων)

Στο τελευταίο παιχνίδι της τρίτης μέρας της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Αθήνα, η ΔΕΚΑ επικράτησε των Ικάρων Σερρών με 76-46.

Ζωντανά στις 20:00 Ικαροι Σερρών-ΔΕΚΑ (48ο Πανελλήνιο Παίδων)

Ηράκλειο-Προμηθέας Πάτρας 44-49 . Δηλώσεις (Πανελλήνιο Παίδων)

Στο δεύτερο παιχνίδι της τρίτης μέρας της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Αθήνα, ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε του Ηρακλείου με 49-44.

Οι φιλικοί αγώνες της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει ξεκινήσει και σε αυτή συμμετέχουν όλοι οι νέοι παίκτες-μεταγραφές για τη φετινή χρονιά στη Β’ Εθνική.

ΕΣΚΑΘ: Γνωστοποιήση εκπροσώπων σωματείων προς την ΕΟΚ .

Η ΕΣΚΑΘ ενημερώνει τα σωματεία μέλη της οτι ενόψει των αρχαιρεσιών της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου 2021,

Ζωντανά στις 17:00 Ηράκλειο-Προμηθέας Πάτρας (48ο Πανελλήνιο Παίδων)

Εξάστερος-Ολυμπιακός 58-63. Δηλώσεις (Πανελλήνιο Παίδων)

Στον πρώτο αγώνα της τρίτης μέρας της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Αθήνα,  ο Ολυμπιακός επικράτησε του Εξάστερου με 63-58.

Ο Κωνσταντίνος Γκάνας στο Γ. Σ. Τυρνάβου Λέοντας

Παίκτης του Γυμναστικού Σωματείου Τυρνάβου Λέοντας είναι απο σήμερα και επίσημα  ο Τυρναβίτης στη καταγωγή Κωνσταντίνος Γκάνας.

Οι πιθανοί όμιλοι της Α2 ΕΣΚΑΘ - Τι θα ισχύει για άνοδο και υποβιβασμό.

Συμφωνα με πληροφορίες του billkara66.blogspot η ΕΣΚΑΘ θα προβεί στην τροποποίηση της προκηρυξης της Α2 , μετά τις αλλαγές που προέκυψαν στους 2 ομίλους αλλά και στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

ΕΣΚΑΘ: Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων 2021-2022

Με υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας θα διεξάγονται οι αγώνες που διοργανώνονται από την ΕΟΚ/ΕΣΚΑΘ (εφεξής αγώνες) την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Γιώργος Μόσιαλος στον Αίολο – Γόμφοι Τρικάλων . Οι πρώτες του δηλώσεις.

Ο Αίολος-Γόμφοι Τρικάλων  ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Μόσιαλου, προσθέτοντας έτσι έναν παίκτη που προέρχεται από την Basket League  με τα χρώματα της Λάρισας.

Ανακοίνωσε Στέφανο Διαλεσιώτη η ΑΕΤ.

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποιησε η ομαδα της  Α.Ε.Τ , θωρακίζοντας τη ρακέτα της με την προσθήκη του Στέφανου Διαλεσιώτη .

Με πολλές ελλείψεις στη Βέροια ο Α.Σ.Καρδίτσας

Το Φίλιππο Βέροιας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας, για την 1η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ζωντανά στις 14:00 Εξάστερος-Ολυμπιακός (48ο Πανελλήνιο Παίδων)

Αποτελέσματα-Βαθμολογία 2ης ημέρας του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων

 

Μετά την δευτερη μέρα των αγώνων της Τελικής Φάσης του 48ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων που διεξάγεται στο ΚΓ του Πανελληνίου, τα αποτελέσματα, οι επόμενοι και η βαθμολογία του τουρνουά έχουν ως εξής:

Ικαροι Σερρών-Προμηθέας Πάτρας 74-54. Δηλώσεις (Πανελλήνιο Παίδων)

Στον τρίτο αγώνα της δεύτερης μέρας της τελικής φάσης του 48ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Αθήνα,  ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε των Ικάρων Σερρών με 74-54.