Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Καλαμπάκα - Αίολος Α΄ 46-92 (Παιδικό Τρικάλων)

«Φόρτσαραν» μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι παίδες του Αίολου Α΄ και επικράτησαν στην Καλαμπάκα , στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής,  με 46-92.

Συνεχίζουν μαζί Αναγέννηση και Νίκος Αντωνίου.


Στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Νίκος Αντωνίου, καθώς συμφώνησε σε όλα με το Δ.Σ. της ομάδας.

Επίσκεψη στην Εθνική Ανδρών από τους Έλληνες της Βικτώρια.

Ο κορονοϊός χάλασε τα σχέδια που έκαναν οι Έλληνες του Καναδά και κυρίως της Βικτώρια για να συμπαρασταθούν από κοντά στην προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες.

ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην εφετινή πολύ δύσκολη και ταραχώδη αγωνιστική περίοδο, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας είχε τη χαρά να βρει στο πλευρό του την Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναλύει την Κίνα, αντίπαλο της Εθνικής Ανδρών στο Προολυμπιακό.

Η Εθνική Ανδρών έχει στρέψει ήδη την προσοχή της στο δεύτερο και καθοριστικό παιχνίδι του Προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά (02/7, 02.05 ώρα Ελλάδας) και ο συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο, Ηλίας Παπαθεοδώρου αναλύει το παιχνίδι της επόμενης αντιπάλου, της Κίνας.

Προπόνηση για το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Νέων Ανδρών.

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Νέων Ανδρών έχει προγραμματισμένη προπόνηση στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 16.30.

Ορισμοί Διαιτητών - Κριτών EΣΚΑΘ (1-7/7/2021)

Η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε ότι ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07-07-21 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, αλλά και  τους διαιτητές και τους κριτές  για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ που  είναι οι εξής:

Πρόγραμμα ΕΦΗΒΙΚΟΥ Τρικάλων


Η ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε το πρόγραμμα του εφηβικού πρωταθλήματος Τρικάλων, στο οποίο συμμετέχουν τρεις ομάδες και η έναρξη του ορίζεται για τις 4-7-21

Δαναοί - Αίολος Β΄ 98-58 (Παιδικό Τρικάλων)

Εχοντας διψήφια διαφορά  σε όλο το παιχνίδι, οι παίδες των Δαναών επικράτησαν με 98-58 του Αίολου Β΄, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος Τρικάλων.

Αποτελέσματα - Βαθμολογία παιδικού Τρικάλων (29-30/6/2021)

    
Τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος  Παίδων Τρικάλων  είναι: