Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Προπόνηση για το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων (ονόματα)

Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παμπαίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ την Κυριακή 11  Ιουλίου στις 17.00.

Αίολος: Δείπνο σε παίκτες και προπονητές της παιδικής ομάδας

Η διοίκηση του ΑΙΟΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ παρέθεσε δείπνο στην παιδική ομάδα του συλλόγου στην ταβέρνα  «το Λαδοφάναρο» επιβραβεύοντας  την μέχρι τώρα πορεία της και ενόψει του ημιτελικού Θεσσαλίας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 στις 17:30 στο  κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ  με αντίπαλο την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

"Καρέ" ανανεώσεων από τον Γ. Σ. Σοφάδων.

Μετά την συνέχιση της συνεργασίας με τον Σπύρο Παππά στο τιμόνι της ομάδας , ο Γ. Σ. Σοφάδων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με μια 4άδα παικτών . Ο λόγος για τους Αναγνωστόπουλο Γιώργο , Δαουλάρη Παναγιώτη, Ζωιτσάκο Τρύφωνα, και Παπαϊωάννου Στέφανο .

Μαζί και την νέα χρονιά Αγριά και Γιάννης Στεργιόπουλος


Η Διοίκηση της Αγριάς , ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας,  με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιάννη Στεργιόπουλο για ακόμα μια χρονιά.

"Μπαμ" με Μητρουλά από τους Τιτάνες Αλμυρού.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησαν οι Τιτάνες Αλμυρού καθώς ολοκλήρωσαν την μεταγραφή του έμπειρου Αντώνη Μητρουλά στην ομάδα.

Συνεχίζει στα «κιτρινόμαυρα» ο Γιώργος Ψυχογυιός.


Η Διοίκηση της  Αναγέννησης Καρδίτσας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας και με τον Γιώργο Ψυχογιό για ακόμα μια χρονιά.

Ο Λεωνίδας Παπαρισούλης η πρώτη μεταγραφή του Ερμή Αγιάς 2018.


Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ του Ερμή Αγιάς 2018 ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεωνίδα Παπαρισούλη.