Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Φιλικά στην Τσεχία για την Εθνική Εφήβων


Η Εθνική Εφήβων προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 , που θα φιλοξενηθεί στην Μπρατισλάβα (29/7-6/8) και το Σαββατοκύριακο θα δώσει τα πρώτα της τεστ.

Το πανόραμα της 3ης μέρας της Τελικής Φάσης του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Αποτελέσματα-Βαθμολογία)


Όλα τα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την συμπλήρωση των αγώνων της τρίτης ημέρας του 31ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων

ΑΣ Αναγέννηση: Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μπάσκετ κ. Βασίλειο Κρομμύδα


Από την διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση 1904, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ Αναγέννηση 1904 ανακοινώνονται τα εξής:

Επιστροφή του Θοδωρή Κουτρούλη στην ΕΑΛ


Με την φανέλα της ΕΑΛ θα αγωνίζεται την καινούρια χρόνια ο Θοδωρής Κουτρούλης αφού συμφώνησε σε όλα με την διοικούσα επιτροπή , κατατάσσοντας και με την δική του προσθήκη την ομάδα από τον πρώτο χρόνο επαναλειτουργίας , σε ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Ολύμπια Λάρισας :Συνεχίζουν μαζί και τη νέα χρονιά Μαγδαλιανίδου-Σκαρλή


Συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Ολύμπια Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Αναχώρησε για το Εϊλάτ η Εθνική Νέων Γυναικών (πρόγραμμα-ρόστερ)


Η Εθνική Νέων Γυναικών αναχωρεί σήμερα το απόγευμα με τελικό προορισμό το Εϊλάτ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (8-16/7).

Με τον αρχηγό Βαγγέλη Παπαδόπουλο στην Α2 ο Α.Σ.Καρδίτσας


Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο αρχηγός μας, θα ηγηθεί της ανδρικής ομάδας τη νέα περίοδο, που βρίσκει τον Α.Σ.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Αποσύρονται Εθνικός και Ν.Α.Νίκης από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του billkara.blogspot.gr αρκετά από τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν  ομάδες της Α1 και της Α2 ΕΣΚΑΘ να μην κατεβαίνουν να αγωνιστούν την καινούργια χρονιά να παίρνουν σάρκα και οστά.

Συνεχίζεται το κύμα ανανεώσεων στη Νίκαια 2012 με Ντίκο-Δράκο-Γκατζούνη (Φώτο)


Μετά τις ανανεώσεις Χρήστου Ουζούνη και Ηλία Κατσιλούλη η Νίκαια 2012 ανακοίνωσε  τη συνέχιση της συνεργασίας , για ακόμη μια χρονιά , με τους: