Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΟΚ - Φρίμπουργκ 92-61 για το Basketball Champions League


Η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League συνεχίστηκε και με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στο «PAOK Sports Arena» της ελβετικής Φρίμπουργκ με το ευρύ 92-61 για την έκτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Άρης - Ντνίπρο 86-61 για το FIBA Europe Cup


Ο Άρης επικράτησε με 86-61 επί της Ντνίπρο για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την Λουκόιλ Λέφσκι  (21/11, 19.00).

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών



Οι διαιτητές και οι κομισάριοι  της Α2 Γυναικών, είναι:

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων Α2- Β’-Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (17-18/11)


Α2'  Εθνική
Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της Α2’ Εθνικής Ανδρών, είναι:

Σταθερά στην τρίτη θέση των σκόρερ της Α2' Εθνικής Ανδρών ο Κακλαμάνος του ΑΣ Καρδίτσας (5η Αγωνιστική)


Μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής  στην Α2' Εθνική και σύμφωνα με τα στατιστικά της ΕΟΚ, στην πρώτη θέση των σκόρερ  περασε μόνος του ο Τομ Λεϊμάνις του Κόροιβου Αμαλιάδας με 98 πόντους , αφήνωντας στη δευτερη θέση τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς  του Χαρίλαου Τρικούπη με 93, ενώ  ο Νίκος Κακλαμάνος του ΑΣ Καρδίτσας συνεχίζει  στην 3η θέση με τους 13 πόντους που πέτυχε  στον αγώνα με τον Αμύντα.

Πέρασε στην δεύτερη θέση των σκόρερ της Β' Εθνικής ο Σωτήρης Γκιουλέκας


Μετά και την 5η αγωνιστική στην Β' Εθνική , ανακατατάξεις είχαμε στους κορυφή των σκόρερ του Βορείου ομίλου, καθώς στην πρώτη θέση των σκόρερ  πέρασε ο Γιάννης Κακιούζης των Ικάρων  Σερρών αφήνοντας τον Νεκτάριο Μάρουσιτς  του Ερμή Λαγκαδά στην τρίτη θέση  , αφού στην δεύτερη  θέση πέρασε  , με τους 25 πόντους που πέτυχε κόντρα στον Μακεδονικό, ο Σωτήρης Γκιουλέκας του Γ.Σ.Φαρσάλων,  ο οποίος συνεχίζει εντυπωσιακά τη φετινή  σεζόν.

Πρωτιά με "Κατοστάρα" ο Μπόγδανος στους σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής(4η Αγωνιστική)


Η 4η αγωνιστική ολοκληρώθηκε στην Γ' Εθνική και  στην πρώτη θέση των σκόρερ του 1ου ομίλου Βορρά συνεχίζει να βρίσκεται  ο Δημήτρης Μπόγδανος του Ολυμπιακού Βόλου μετά τους 26 πόντους που πέτυχε στο παιχνίδι  "θρίλερ" με ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Ορισμοί Διαιτητών & Κομισάριων Α1 Ανδρών


Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 6ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, είναι:

Την Ακαδημία Πανοράματος φιλοξένησε η Sports Academy. (φωτορεπορτάζ)


Το Σάββατο 10/11, η Sports Academy φιλοξένησε την ομάδα της Ακαδημίας Πανοράματος (ΡΒΑ) με τις  δυο ομάδες να πραγματοποιούν  φιλικούς  αγώνες στο  9ο Δημοτικό Λάρισας .

Το φυλλάδιο του FIBA CAMP Παμπαίδων U14 στο Τσοτύλι


Αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι της Ολύμπια με την Πυλαία


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε οτι λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ για το Πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, αντί της 02/12/18 και ώρας 14.00, θα διεξαχθεί στις 01/12/18 και ώρα 19.00, στο κλειστό γυμναστήριο ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2018-19



To πρόγραμμα των αγώνων αναλυτικά:

Πρόγραμμα αγώνων U-21 ΕΣΚΑΘ


Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑΘ το πρόγραμμα των αγώνων για τις  ομάδες  Κ-21 που είναι το εξής:

Τα Highlights του αγώνα Νεπτούνας-Προμηθέας 82-83