Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ο Στέφανος Βλήτσιος πρώτη μεταγραφή του Γ.Σ.Αλμυρού.

Δυνατό μεταγραφικό ξεκίνημα για τον Γ.Σ.Αλμυρού , που πρόσθεσε στο ρόστερ του, με την μορφή δανεισμού από την Νίκη Βόλου,  τον ύψους 2,05 Στέφανο Βλήτσιο.

Μεταγραφικό "μπαμ" με τον διεθνή Λευκορώσο Υauheni Beliankou από τον Ερμή Αγιάς.


Να σπάσει κάθε κοντέρ στο μεταγραφικό παζάρι δείχνει να είναι αποφασισμένος ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θοδωρής Ριζούλης με τη... βόμβα να πυροδοτείται πριν από λίγο ανακοινώνοντας ουσιαστικά μέσω Instagram τη συμφωνία ό σμολ φόργουρντ Υauheni Beliankou!

Στις 9 Ιουλίου ξεκινά το Ανεπίσημο μπάσκετ του Δήμου Βόλου


Στις 9 Ιουλίου 2018 ξεκινά το Ανεπίσημο Τουρνουά Μπάσκετ, μετά την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής που συνεδρίασε τη Δευτέρα στα γραφεία της Δ/νσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Αναχωρεί σήμερα η Εθνική Ανδρών για το Τελ Αβίβ - Σκουρτόπουλος: «Θα είμαστε προετοιμασμένοι»


Με 13 παίκτες αναχωρεί σήμερα (26/6) η Εθνική Ανδρών για το Τελ Αβίβ, όπου την Πέμπτη (28/6) θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ για την 5η και προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ποιοί κλήθηκαν για προετοιμασία στην Εθνική Παμπαίδων


Η Εθνική Παμπαίδων U15 αρχίζει την δική της προετοιμασία, προκειμένου να πάρει μέρος στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στο Τρουά της Γαλλίας (12-14/7).

Ανανέωσαν Καγιαμανίδης και Ανδρέου στους Γόμφους.


Μετά την ανανέωση του Δημήτρη Ψύρρα , οι Γόμφοι ανακοίνωσαν  και τις ανανεώσεις των Καγιαμανίδη και Ανδρέου που έπαιξαν  σημαντικό ρόλο στην περυσινή χρονιά.

Γ.Σ. Βόλου :Μετάθεση τελετής λήξης 22ου καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ


Με ανακοίνωσή του, το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ αναφέρει ότι λόγω των καιρικών συνθηκών, μετατίθεται η τελετή λήξης του 22ου καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ για την Παρασκευή 29/6/2018 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου (Ιωλκού - Αχιλλοπούλου).

Επιστροφή στον Ερμή Λαγκαδά για τον Καμαριώτη


Στον Ερμή Λαγκαδά επέστρεψε ο Θάνος Καμαριώτης, ο οποίος μετά από τρεις σεζόν στον ΑΣ Καρδίτσας, θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γενική συνέλευση της ΕΣΚΑΘ την Κυριακή 1/7 με εκλογές για Πρόεδρο και Γραμματέα της Γ.Σ.


Την Κυριακή 1/7/18 και ώρα 10.00 π.μ στην αίθουσα του Ε.Β.Λάρισας (Παπακυριαζή) θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γ.Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της Ε.Σ.ΚΑ.Θ  με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Επίσημα ο Γιάννης Παπαχρήστος στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ


Ο έμπειρος φόργουορντ Γιάννης Παπαχρήστος  αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη των «κυανόλευκων» μετά τον Κώστα Σαριμπαλίδη , με τον Α.Σ.Καρδίτσας και τον Γιάννη Τζήμα να θέλουν να τονώσουν με Θεσσαλικό στοιχείο το ρόστερ της ομάδας..

Έτοιμη για τους Μεσογειακούς η Εθνική Ομάδα 3Χ3 (U23)


Η Εθνική Ομάδα 3Χ3 (U23) βρίσκεται στην Ισπανία, όπου θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Ταραγόνα (27-29/6).

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου σην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-16


Η Εθνική Παίδων πατάει κι αυτή παρκέ και αρχίζει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί10-18 Αυγούστου στο Νόβι Σαντ της Σερβίας.

Στο Τσοτύλι η Τελική Φάση 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Πρόγραμμα - Ρόστερ)


Στο Τσοτύλι θα φιλοξενηθεί η Τελική Φάση του 29ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2017-18. Οι έξι καλύτερες ομάδες που προέκυψαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας στους αγώνες που θα διεξαχθούν το διάστημα 27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου στο ΔΑΚ Τσοτυλίου. Η διοργάνωση της Ε.Ο.Κ. υποστηρίζεται από το Δήμο Τσοτυλίου, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ..

Ο Ευθύμης Βησσαρίου στα Σουφλάρια.


Η ενίσχυση της ομάδας του A.O.Σουφλάρια εν όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ  συνεχίσθηκε με την μεταγραφή του Ευθύμη Βησσαρίου από την Sports Academy.