Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκίνησε το παιδικό των Δαναών


Άρχισαν οι προπονήσεις στο πάρκο του Άϊ Γιώργη για τους αθλητές της παιδικής ομάδας των Δαναών ενόψει της νέας αθλητικής σεζόν.

Τους παίκτες υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ομάδας Ευθύμης Τεντολούρης και τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Τάκης Πολυγένης, Ματίνα Μπλαντή και Ιωάννης Καρακικές. Ευχήθηκαν καλή σεζόν , υγεία και να ευχαριστιούνται το μπάσκετ με την συμμετοχή τους στους Δαναούς. Ο προπονητής Αλέξης Παναγιώτου και ο συνεργάτης του Γιώργος Ζέρβας επιμελήθηκαν το προπονητικό πρόγραμμα.

Πάτησαν παρκέ οι παίκτες της KAE Τρίκαλα BC Aries


Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία των Τρικάλων BC Aries υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη και των συνεργατών του Δημήτρη Βαρβούνη και Πέτρου Συρακόπουλου.

Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά: Έναρξη όλων των τμημάτων υποδομής στις 10/9.


Έναρξη όλων των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. Τιτάνες θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά. Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί όλους τους γονείς και τους αθλητές να δώσουν το παρών.

Συνεχίζει με προπονητή τον Ποντίκα η ΕΛΑΣΣΟΝΑ.


 

Μετά την εκλογή νέας διοίκησης στο ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει ότι συνεχίζει στην θέση του προπονητή του ανδρικού τμήματος ο Ποντίκας Παναγιώτης ο οποίος είχε αναλάβει την ομάδα στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς ενώ βρισκόταν στην ίδια θέση και τις περιόδους 2010-2014 όπου η ομάδα σημείωσε αξιόλογες πορείες.

Έναρξη προετοιμασίας- αγιασμός - εγγραφές για το μπάσκετ του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.

Έναρξη προετοιμασίας
Την Δευτέρα 22 Αυγούστου έγινε  το πρώτο ραντεβού της σεζόν για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του ΓΣΕ Ελασσονας.

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης πραγματοποιήθηκε  η πρώτη συνάντηση και μετά τις καθιερωμένες ομιλίες της διοίκησης και του προπονητή ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ καθώς και στις υποχρεώσεις του κυπέλλου που ξεκινούν στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Ανακοινώθηκαν οι άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Καστρίτη από την KAE Τρίκαλα BC Aries


Τους δύο άμεσους συνεργάτες του επέλεξε ο Γιάννης Καστρίτης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Βοηθός προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Βαρβούνης. Γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1986 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Ασχολήθηκε πολύ νωρίς με την προπονητική και εργάστηκε σε τμήματα υποδομής ομάδων των Αθηνών, ήταν βοηθός τόσο στην ομάδα αντρών όσο και γυναικών στον Πρωτέα Βούλας επί σειρά ετών, την περίοδο 2013-14 ήταν πρώτος προπονητής στην Αναγέννηση Σάμου ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στην Τυνησία ως βοηθός προπονητής στην ESR Rades (την δεύτερη χρονιά με προπονητή τον Στράτο Κουκουλεκίδη). Ενδιάμεσα είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Sfax στην Τυνησία.

Ανακοίνωσε Μπραϊμιώτη ο Γ.Σ. Σοφάδων.


«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για συνεργασία με τον καλαθοσφαιριστή Μάριο Μπραϊμιώτη. 

Ο Μπραϊμιώτης που αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, και εμπειρία στην Γ Εθνική αναμένεται να βοηθήσει αρκετά στην φετινή προσπάθεια το Γ.Σ.Σ. . 

Το Δ.Σ. του συλλόγου του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία και πιστεύει ότι μαζί θα φθάσουν το σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Σ.»