Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πήρε τη νίκη με buzzer beater ο ΑΣ Φαρσάλων. (vid)

Ο Αλεξίου ευστόχησε την εκπνοή του αγώνα Α.Σ.Φαρσάλων-Πλατύκαμπος 51-50 και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του Μανετζή .

Στη Λάρισα τον Μάιο ο Τελικός Κυπέλλου Μπάσκετ με Αμαξίδιο

Με το Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο Χάρη Περδίκη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας με Αμαξίδιο Σπύρο Τσούντσουρα συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ενόψει της διοργάνωσης του Τελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ με Αμαξίδιο που θα φιλοξενηθεί στις 8 Μαΐου στη Λάρισα.

Πρώτη συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια της Εθνικής Ανδρών

Με 12 παίκτες άρχισε σήμερα (21/2) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει των δύο αγώνων με την Τουρκία (25/2 εντός, 28/2 εκτός), για τα προκριματικά του FIBA World Cup 2023.

Προπονήσεις και εργομετρικά στα κλιμάκια Βορρά και Νότου της Εθνικής Παίδων - Δηλώσεις Κ. Τσαρτσαρή - Ν. Σταυρόπουλου

Ένα ουσιαστικό βήμα προς την ανίχνευση του ταλέντου που υπάρχει στα παιδιά που διανύουν τα πρώτα χιλιόμετρα της καριέρας τους έγινε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά 38 παιδιά (γεν. 2006) πήραν μέρος στα κλιμάκια που έγιναν στο ΟΑΚΑ και στη Μίκρα, με στόχο τη στελέχωση της Εθνικής Παίδων που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί 12-20 Αυγούστου στο Σκόπια.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Οι «γκρι» μας έφτασαν στα όρια μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

K.B.A. - Αστέρας Λάρισας 70-58 (Α2 ΕΣΚΑΘ)

Για τη 16η αγωνιστική, η ομάδα του Νίκου Κακλαμάνου (KBA) επικράτησε του Αστέρα Λάρισας με 70-58 και έκανε την 11η νίκη σε 12 ματς στον 2ο Όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Έκοψε την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» (Φώτο)

Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορονοϊό, ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων "Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στο Mouzaki Place Hotel & Spa, με τις ευλογίες και ευχές του Πατρός Λάζαρου Κουτσογιάννη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους παρεβρισκόμενους υγεία όπως και πρόοδο στον σύλλογο.

Κόβει την πίτα του το γυναικείο τμήμα μπασκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου ανναφέρει:

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας-Α.Ο.Αγρινίου 80-51

Νέα πρόκληση για τον ΑΣΚ

Στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στο Αγρίνιο, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας εμφάνισε δυο πρόσωπα, όσα και τα ημίχρονα του αγώνα. Στο πρώτο μέρος, φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και η ταλαιπωρία από τις απουσίες και τους τραυματισμούς, όμως στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» άλλαξαν τελείως το αγωνιστικό τους πρόσωπο, δυνάμωσαν πολύ την άμυνά τους, βρήκαν λύσεις στην επίθεση και μετέτρεψαν το 32-28 της ανάπαυλας στο τελικό 80-51, που είναι το ροζ φύλλο «νο13» για την ομάδα στο εφετινό πρωτάθλημα.

Αίολος - Αετοί 39-64 (Γυναικείο)

Εχοντας σημαντικό προβάδισμα από την αρχή του αγώνα οι γυναικεία ομαδα των Αετών επικράτησαν στα Τρίκαλα του Αιόλου με 39-64 και έκαναν την 6η νίκη τους σε 8 αγώνες στο πρωτάθλημα της Ένωσης.

Λέοντας Τυρνάβου-Ηρακλής Χάλκης 92-74 (Β ΕΣΚΑΘ)

Ο Λέοντας Τυρνάβου ήταν ο νικητής στο ντέρμπι ανόδου του 1ου ομίλου της Β ΕΣΚΑΘ καθώς υποχρέωσε στην 1η ήττα την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης επικρατώντας στον Τύρναβο με 92-74.

ΑΕΒΔ - Ανόρθωση 42-65 (Εφηβικό Μαγνησίας)


Εχοντας σημαντικό προβάδισμα από την αρχή του αγώνα οι έφηβοι της Ανόρθωσης επικράτησαν της ΑΕΒΔ με 42-65 και έκαναν την 4η νίκη τους στο πρωταθλημα Μαγνησίας.

Άδμητος Βελεστίνου - Αρμένιο B.C. 40-46 (Β ΕΣΚΑΘ)

Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι, η ομάδα του Αρμενίου , που ήταν μπροστά σε όλο το ματς, διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε τελικά τη νίκη με 40-46 στην έδρα του Άδμητου  Βελεστίνου.

ΓΣ Βόλου - Αιολικός 56-69 (Παιδικό Μαγνησίας)

Νίκη εκτός έδρας για τους παίδες του Αιολικού που επικράτησαν του Γ.Σ.Βόλου με σκορ 69-56.

Ηττα από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη για την Ολύμπια Λάρισας


Η Ολύμπια επιστρέφει από την έδρα των Εκπαιδευτήριων Φρυγανιώτη με  ήττα, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α2 ’ Εθνικής Γυναικών.

Ο ΓΣ Αλμυρού πήρε το ντέρμπι με τον ΓΣ Αγριάς.


Ο ΓΣ Αλμυρού ήταν ο μεγάλος νικητής στο Μαγνησιώτικο ντέρμπι της Γ Εθνικής απέναντι στο ΓΣ Αγριάς.