Α1 ΕΣΚΑΘ (2022-23)

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

Γόμφοι - Κρόνος Τρικάλων 90-41 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ) φώτο

Ανώτεροι οι Γόμφοι σε ολη την διάρκεια του παιχνιδιού , τις δυο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, επιβλήθηκαν άνετα του Κρόνου Τρικάλων με 90-41.

Δαναοί - Φαλώρεια 69-45 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ) φώτο


Στον πρώτο αγώνα κυπέλλου ΕΣΚΑΘ  για τον 8ο όμιλο, ο Α Σ Δαναοί Τρίκαλα επικράτησε στο κλειστό της Μπάρας της Φαλώρειας με σκορ 69-45.

Αετοί - ΕΑΛ 62-55 (Κύπελλο ΕΣΚΑΘ) φώτο+vid


 Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ , συναντήθηκαν Αετοί και  ΕΑΛ , δύο ομάδες που πέρυσι ανέβηκαν μαζί από τον 2ο όμιλο της Β' ΕΣΚΑΘ.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ


1ος Όμιλος
1η αγωνιστική
Γ.Σ.Νίκαιας - Ιωλκία   (Δεν έγινε)
Αετός Πλατυκάμπου- Αιολικός    75-71

H "πρώτη" των αγωνιστικών τμημάτων του B.C.VOLOS (φώτο)

H ανακοίνωση:
«Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών μας του προπονητικού τιμ και με αρκετούς γονείς στις κερκίδες .

Φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη των πυρόπληκτων.


Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα (ΜΕΣΜΑ), με ευαισθησία πάντα στα κοινωνικά θέματα της περιοχής, αποφάσισε να διοργανώσει Φιλανθρωπικό αγώνα για τη στήριξη των πυρόπληκτων και στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, παίχτη μπάσκετ του συλλόγου που έχασε τόσο άδικα την ζωή του στην καταστροφική φωτιά.

Φιλικά 81-64 ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ τον Έσπερο Λαμίας



Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε  στην πρώτη του γνωριμία με το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας, χθες το απόγευμα (7/9),  η νέα ομάδα του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας σε φιλικό αγώνα, τον Έσπερο Λαμίας.

Η συνέντευξη του προέδρου του Ερμή Αγιάς Λάρισας, Θοδωρή Ριζούλη, στο Basketa


Ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς επί μία οκταετία, Θοδωρής Ριζούλης, μιλάει στο Basketa.gr για τους στόχους αυτούς, μην κρύβοντας το όνειρο να γίνει η ομάδα του ο μεγάλος εκπρόσωπος ολόκληρης της Λάρισας στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Θωμάς Κοσμάς νέος προπονητής στην αντρική ομάδα μπάσκετ του ΓΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ .


Ο Θωμάς Κοσμάς θα είναι ο νέος προπονητής στην αντρική ομάδα μπάσκετ του  ΓΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ την νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.